Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

8 grups participen a la semifinal de Rubifest 2008 La semifinal d'aquest concurs de maquetes musicals es farà el dissabte 7 de juny al Bar d’en Greg. D'aquí sorgiran els 4 grups que participaran a la final del concurs per Festa Major. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

8 grups participen a la semifinal de Rubifest 2008

La semifinal d'aquest concurs de maquetes musicals es farà el dissabte 7 de juny al Bar d’en Greg. D'aquí sorgiran els 4 grups que participaran a la final del concurs per Festa Major.
Els grups Denver, Espart, Hooba Mooba, Inoxidables, Kernel 32, The Pink Elephants, Vocalise i Zane són els vuit seleccionats que participaran a la semifinal de la 3ª edició de Rubifest el pròxim dissabte 7 de juny al Bar d’en Greg a partir de les 19 hores. El jurat ha escollit aquests vuit semifinalistes d’entre un total de 15 grups participants entre els que, a més, hi havia Es lo que hay, Mei Dei, Cel Roig, Fuera de lugar, Rampats, Tòxiko i Acid Joiners. D’aquesta semifinal prèvia sortiran els 4 grups finalistes que participaran a la Final de Rubifest 2008 que tindrà lloc el dia 29 de juny a les 23 h a la Rambla del Ferrocarril, en el marc de la Festa Major.

Més informació