Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

7è Premi de recerca Miquel Segura 25 treballs opten a aquest premi que convoca l'Ajuntament de Rubí per guardonar els millors treballs d’investigació dels alumnes de Batxillerat del municipi. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

7è Premi de recerca Miquel Segura

25 treballs opten a aquest premi que convoca l'Ajuntament de Rubí per guardonar els millors treballs d’investigació dels alumnes de Batxillerat del municipi.
El pròxim 19 d’abril tindrà lloc el lliurament de premis de la 7a edició del Premi de Recerca Miquel Segura, un concurs que premia els millors treballs d’investigació realitzats pels alumnes de Batxillerat dels centres d’educació secundària convocat per l’Ajuntament de Rubí.

Enguany s’han presentat un total de 25 treballs, tres menys que a l’edició anterior. Del total han de sorgir 4 treballs finalistes, un dels quals serà el guanyador. El jurat està presidit per la regidora d’Educació, Anna Martínez, i format per diverses persones relacionades amb el món de l’educació, així com especialistes de diverses disciplines i modalitats del Batxillerat.

Més informació