Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

750 places disponibles en els viatges culturals de la gent gran L’Ajuntament organitza enguany 15 viatges entre maig i octubre per visitar 15 destinacions diferents. La inscripció s’obre el 3 de març. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

750 places disponibles en els viatges culturals de la gent gran

L’Ajuntament organitza enguany 15 viatges entre maig i octubre per visitar 15 destinacions diferents. La inscripció s’obre el 3 de març.
Cantàbria, Galícia, Serra de Cazorla, Almeria, Astúries, Castella i Lleó, Navarra i Costa del Sol són les vuit destinacions de la 3a edició dels viatges culturals per a gent gran que organitza l’Ajuntament de Rubí. En total són 15 viatges que es faran entre els mesos de maig i octubre d’enguany. Les inscripcions començaran el dilluns, 3 de març, a Serveis a les Persones (carrer Prim 33-35, 2a planta). L’horari d’atenció al públic és de 9 a 14 h i de 16 a 19 h, tel. 93 588 70 00. En el moment de sol•licitar la inscripció, els interessats han de portar el DNI i omplir la sol•licitud del viatge escollit (amb un màxim de 3 persones per sol•licitud). Com a requisits, els interessats han de ser majors de 65 anys, estar empadronats, ser pensionistes.

Més informació