Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

6a travessa de cotxes d'època de Santa Coloma Rubí és el punt d'arribada de la travessa que tindrà lloc demà dissabte, 15 de setembre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

6a travessa de cotxes d'època de Santa Coloma

Rubí és el punt d'arribada de la travessa que tindrà lloc demà dissabte, 15 de setembre.
Una setantena de vehicles d’època, majoritàriament de les dècades dels 20 als 40, arriben a Rubí demà, 15 de setembre. Es tracta d’una de les activitats de la fira de promoció econòmica que l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet organitza, en col•laboració amb Ràdio Tele Taxi i l’antic Car Club de Catalunya. Els cotxes sortiran de Santa Coloma cap a les 10 del matí i, després de passar per Barcelona, el Tibidabo, Vallvidrera i Molins de Rei, arribarà a Rubí cap a les 11 h.

L’itinerari que seguiran aquests cotxes dins la nostra població serà el següent: entrada per la C-1413, Rambleta de Joan Miró, Av. de Barcelona, passeig de Francesc Macià, carrer de Rafael Casanovas, carrer del Vapor, plaça carrer del Doctor Robert, carrer de Montserrat, carrer de Sant Pere, carrer de la Plana de Can Bertran, Camí de ca n’Oriol, Av. de l’Estatut, carrer d’Edison, Passeig de les Torres, Rambleta de Joan Miró i, finalment concentració, cap a les 11.30 h, a la Rambla del Ferrocarril on es faran els parlaments institucionals.

Més informació