Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

68 detinguts a Rubí durant el 2007 per casos de violència de gènere En aquests moments hi ha 119 ordres d'allunyament per casos de violència de gènere a Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

68 detinguts a Rubí durant el 2007 per casos de violència de gènere

En aquests moments hi ha 119 ordres d'allunyament per casos de violència de gènere a Rubí.
Durant l’any 2007, la Policia Local de Rubí ha actuat en un total de 155 casos relacionats amb la violència de gènere, ha registrat 84 denúncies i ha efectuat 68 detencions. En aquests moments, a Rubí hi ha dictades 119 ordres d’allunyament, 28 de les quals es van dictar durant aquest any 2007. Així mateix, mitja dotzena de dones han utilitzat la casa d’emergències enguany amb un total de 15 dies d’estada.

Aquestes són xifres registrades per la Policia Local de Rubí entre l’1 de gener i el 15 de novembre de 2007, coincidint amb la celebració del Dia Mundial contra la Violència de Gènere que se celebra el pròxim 25 de novembre.

Lectura del manifest

Per al divendres, 23 de novembre, s’ha organitzat a la plaça Catalunya la lectura del manifest tindrà lloc cap a les 18 h a càrrec dels diferents col•lectius de Rubí, amb la presència de l’alcaldessa, Carme García, isidre Rubio president de l’Esbart Dansaire de Rubí, Jaume Parras, director de l’IES La Serreta, i Miquel Samper, degà del Col•legi d’Advocats de Terrassa.

Guia de lectura

Amb motiu d’aquesta celebració, la biblioteca municipal Mestre Martí Tauler (c. Joaquim Blume, s/n) ha elaborat una guia de lectura que es pot consultar durant el mes de novembre. Es tracta de diferents llibres, vídeos i DVD relacionats amb la violència de gènere, la legislació vigent, testimoniatge i prevenció.

Més informació sobre les activitats programades