Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

4 agents cívics recorren els carrers de Rubí Faran aquesta tasca durant els pròxims 6 mesos. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

4 agents cívics recorren els carrers de Rubí

Faran aquesta tasca durant els pròxims 6 mesos.
Quatre agents cívics s’han posat en marxa aquesta setmana a la ciutat coordinats per la policia local de Rubí. Són tres ciutadanes i un ciutadà majors de 18 anys i en situació d’atur que han participat en un pla ocupacional de la Generalitat de Catalunya que gestiona anualment l’Institut Municipal de Promoció Econòmica i Social (IMPES) de l’Ajuntament de Rubí.

La seva tasca principal és informar la ciutadania sobre actituds incíviques per tal de corregir-les. Per exemple, pel que fa als animals de companyia, reparteixen bosses de plàstic als propietaris de gossos per tal de recollir del carrer les defecacions de les seves mascotes, així com informació sobre la normativa del cens. També informen sobre els horaris de llançament d’escombraries i sobre els telèfons de recollida d’esporga i trastos vells, entre d’altres.

Paral•lelament realitzen informes sobre les incidències registrades a la via pública, com ara mobiliari urbà trencat, escombraries dipositades fora dels contenidors, danys ocasionats per vehicles mal estacionats ens zones verdes, cartells enganxats en façanes i via pública, etc.

Els quatre agents cívics realitzaran aquesta tasca durant els pròxims sis mesos i lluiran l’uniforme corresponent per a la seva correcta identificació.

Més informació