Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

3r Concurs literari digital de Sant Jordi 2011 El lliurament de premis serà el dia 23 d'abril a les 19 h a la plaça Doctor Guardiet. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

3r Concurs literari digital de Sant Jordi 2011

El lliurament de premis serà el dia 23 d'abril a les 19 h a la plaça Doctor Guardiet.
Per tercer any, el Comissionat per a la Societat de la Informació de l'Ajuntament de Rubí organitza el Concurs literari digital de Sant Jordi dins els actes de la diada.
El concurs vol posar a prova l'enginy dels ciutadans i les ciutadanes a l'hora d'escriure missatges curts de text, o SMS, relacionats amb la diada de Sant Jordi (per recomanar un llibre, escriure un text d'amor, sobre la llegenda de Sant Jordi...). Cada participant podrà fer arribar al Comissionat per a la Societat de la Informació com a màxim dos missatges de text.

Com a novetat, s'incorpora la figura d'un jurat que estarà format per persones vinculades amb l'àmbit de la literatura i serà presidit pel regidor Comissionat per a la Societat de la Informació de l'Ajuntament de Rubí, Martí Pujol. El jurat seleccionarà un guanyador/a qui rebrà un llibre electrònic (e-book), mentre que el guanyador/a per votació popular rebrà 350 SMS gratuïts i un llibre.

El lliurament de premis serà el dia 23 d'abril a les 19 h a la plaça Dr. Guardiet, dins dels actes de la diada de Sant Jordi.

Per participar en el concurs caldrà emplenar el formulari de l'1 al 10 d'abril que es troba a www.rubidigital.cat/concurs_st_jordi. Un cop tancat el termini de participació, es podran votar els millors SMS via telemàtica de l’11 al 15 d’abril fins les 13 h, al formulari de la pàgina de votacions.