Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

3a Fira de Joventut i de la Infància Del 22 al 30 de desembre, el pavelló de Can Rosés acull aquesta fira amb una àmplia oferta d'activitats adreçades als més petits. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

3a Fira de Joventut i de la Infància

Del 22 al 30 de desembre, el pavelló de Can Rosés acull aquesta fira amb una àmplia oferta d'activitats adreçades als més petits.

La tercera edició de la fira torna al pavelló de Can Rosés (av. Olimpíades, s/n), del 22 al 30 de desembre, de 17 a 20 h, tot i que els dies 24, 25 i 26 de desembre romandrà tancada. El preu d’entrada és de 2 euros i hi haurà com en darreres edicions un servei de trenet gratuït i de bus que traslladarà la gent des de diferents punts de la ciutat. Enguany, s’incrementa l’oferta d’activitats, que se celebraran a 4 espais diferenciats: una zona infantil amb atraccions inflables, piscina de boles, ludoteca, biblioteca, racó de construccions, tallers, globoflèxia, tallers, animació...; una zona Jove amb consoles, videojocs, pistes de ball, scalextric, karts, toro mecànic; una zona lúdica i esportiva amb cistelles de bàsquet, rocòdrom amb tirolina, camp de voleibol, futbolins, tennis de taula, diana, etc; i l’espai Rubimón que oferirà activitats de sensibilització i exposicions de solidaritat i cooperació internacional, amb la col•laboració de les entitats solidàries locals. Entre les activitats programades per aquesta edició trobem, per exemple, tallers diversos (construcció i confecció de titelles, joguines, bijuteria, instruments, marcs de fotos, imants, etc.), batuka, karaoke, ball, espectacle i activitats de circ, etc.