Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

33 famílies desallotjades per un incendi a un aparcament de l'avinguda de l'Estatut L’Incendi es va produir cap a ½ de dues de la matinada en la segona planta de l’aparcament de l’edifici de l’avinguda de l’Estatut 91-93. La policia sospita que ha estat intencionat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

33 famílies desallotjades per un incendi a un aparcament de l'avinguda de l'Estatut

L’Incendi es va produir cap a ½ de dues de la matinada en la segona planta de l’aparcament de l’edifici de l’avinguda de l’Estatut 91-93. La policia sospita que ha estat intencionat.
Sis dotacions de bombers, cinc patrulles de la policia local i mossos i dues ambulàncies del SEM es van desplaçar fins al lloc del sinistre i es va procedir a l’evacuació de les 33 famílies residents a l’immoble per evitar la intoxicació per inhalació del fum que s’anava estenent per les dues escales de l’edifici.

La policia local va tallar la via per garantir la seguretat de les dotacions que van treballar al sinistre. Hi van intervenir en l’extinció del foc 6 dotacions de Bombers de la Generalitat, que van comunicar que l’origen del foc es va produir a la segona planta de l’aparcament i que va afectar tres vehicles i un ciclomotor.

El regidor de Seguretat, Josep Serra va parlar amb els veïns desallotjats i els va oferir la possibilitat d’anar fins a les dependències de la policia local fins que poguessin tornar a casa. No va ser necessari el reallotjament donat que a ¾ de tres de la matinada totes les famílies van poder tornar al seu domicili.

Després d’una primera inspecció ocular del lloc del sinistre, la policia va observar que, a banda dels vehicles calcinats pel foc, alguns vehicles amb vidres trencats i l’interior remogut el que els ha fet sospitat que l’incendi podria haver estat intencionat. Per aquesta raó el cos de Mossos d’Esquadra instruirà diligències judicials.