Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

27 carrers de Sant Muç ja tenen llum L'Ajuntament de Rubí insisteix en la necessitat de que els veïns es facin les escomeses interiors per poder avançar en la resta dels sectors. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

27 carrers de Sant Muç ja tenen llum

L'Ajuntament de Rubí insisteix en la necessitat de que els veïns es facin les escomeses interiors per poder avançar en la resta dels sectors.
Des de dilluns, 10 de març, les famílies residents a les 166 parcel•les del sector 1 disposen d’enllumenat públic, en un termini de 15 dies després de contractar l’aigua potable a SOREA, també disposaran d’aquest servei.La recepció del sector 1 s’ha fet després que l’Ajuntament ha donat per finalitzades les obres un cop comprovat que Dragados ha arreglat les incidències reportades pel consistori en aquesta zona. En total, 5 dels 30 quilòmetres de carrers que té la urbanització disposen en aquests moments d’enllumenat públic, i aquesta xifra és pot incrementar fins als 9’5 quilòmetres a partir de demà divendres, 14 de març quan el consistori té previst recepcionar el sector 2 de Sant Muç. Aquesta segona recepció beneficiarà un total de 157 parcel•les distribuïdes en 11 carrers o trams de carrers. Amb la recepció de demà, un terç de la urbanització disposarà d’enllumenat públic i, després de Setmana Santa, també d’aigua potable.

Més informació