Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

25 treballs es presenten a la 21a edició del Premi Ferran Salsas i Roig Un total de 8 provenen d’altres comunitats i països. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

25 treballs es presenten a la 21a edició del Premi Ferran Salsas i Roig

Un total de 8 provenen d’altres comunitats i països.
Fins a 25 treballs s’han presentat a la 21a convocatòria del Premi Ferran Salsas i Roig de Salut Mental i Comunitat, que aquest any obria la possibilitat de participar a professionals d’altres països. Així, del total de propostes, dues han arribat des de l’Argentina.

La resta de treballs presentats han estat remesos des de comunitats com ara Andalusia, Astúries, Castella - Lleó, Comunitat Valenciana, Galícia i Madrid. Pel que fa a Catalunya, a banda de Barcelona que és des d’on han arribat més propostes de participació, també hi ha de la província de Tarragona.

El nombre de participants d’aquest any suposa un increment important respecte als de l’any anterior en què les propostes presentades van arribar a 15. A la passada edició, el premi va ser pel treball “Efectes a llarg termini de l’abús sexual infantil en la salut sexual i reproductiva i en les relacions afectives i sexuals de les dones adultes”, realitzat per un grup de psicòlegs que treballen en programes d’atenció sexual i reproductiva als centres d’assistència primària de Barcelona.

El guanyador d’aquesta edició es coneixerà el pròxim 12 de juny en l’acte del lliurament del premi.