Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

22 dotacions de Bombers, dues de la Policia Local i dues de Mossos participen en l’extinció d’un incendi a l’empresa Textil Puig Ubach El foc es va iniciar aquest dilluns cap a les 20h a la fàbrica ubicada al polígon industrial de Can Jardí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

22 dotacions de Bombers, dues de la Policia Local i dues de Mossos participen en l’extinció d’un incendi a l’empresa Textil Puig Ubach

El foc es va iniciar aquest dilluns cap a les 20h a la fàbrica ubicada al polígon industrial de Can Jardí.
Un total de 22 dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues de la Policia Local, dues més dels Mossos d’Esquadra i Protecció Civil de Rubí han participat aquest dilluns al vespre en les tasques d’extinció d’un incendi a la fàbrica Textil Puig Ubach. L’empresa afectada, dedicada a la fabricació de tèxtils de vinil, està ubicada al c/ Shubert, al polígon industrial de Can Jardí.

Les flames es van iniciar cap a les 20h a la banda de la fàbrica més propera a l’empresa de productes químics del costat, Chimigraf. De seguida, però, el foc es va propagar en direcció contrària. La prioritat dels Bombers va ser que les flames no s’apropessin a un dipòsit de combustible que hi ha situat a 50 metres de l’empresa tèxtil.

Per precaució, es van desallotjar les empreses properes a la fàbrica incendiada. En el moment en què es va produir el foc, al recinte de Textil Puig Ubach hi havia dos treballadors, que van sortir il·lesos. La Policia Local va establir un cordó de seguretat tallant els accessos pel passatge de Shubert amb el c/ Compositor Bizet; el passatge de Shubert amb c/ Shuman i el c/ Shuman amb el c/ Narvàez.

Cap a les 23:30h, els Bombers van permetre que els treballadors de les empreses evacuades poguessin accedir a les fàbriques. Al voltant de la 1:30h, el cap de Bombers va informar que les flames havien estat sufocades, però que mantenien un equip de reforç per anar remullant la zona i evitar que les flames revifessin. A hores d’ara es desconeixen les causes de l’incendi, que no ha provocat cap ferit.