Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

20è aniversari de la Finca Font del Ferro S'ha organitzat una jornada de portes obertes diumenge, 5 de novembre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

20è aniversari de la Finca Font del Ferro

S'ha organitzat una jornada de portes obertes diumenge, 5 de novembre.
Amb motiu del 20è aniversari de la Finca Font del Ferro, aquest centre oferirà una jornada de portes obertes diumenge, 5 de novembre, a partir de les 10 h.

L’horari de la jornada és el següent:

  • 10 h Obertura de les portes de la finca
  • 10.30 a 11.45 h Demostració d’algunes tècniques de viver: pinçat, esqueixos i entestat
    *S’obsequiarà amb una planta de producció pròpia els visitants, feta especialment amb motiu del 20è aniversari (fins exhaurir les existències)
  • 10.30 h Passi d’audiovisual
  • 11 h i 12 h Projecció de fotografies i explicació a càrrec dels treballadors sobre les activitats laborals i formatives durant una jornada de treball.
  • 13 h Acte institucional
  • 14 h Cloenda


La Finca Font del Ferro està situada en un terreny d’unes 3 hectàrees i actualment 32 persones fan treballs de viver i jardineria. La plantilla de treballadors està formada per una cap de producció del servei productiu, tres educadors, una administrativa, una coordinadora tècnica del servei i la directora – gerent d’aquesta finca.

Aquesta empresa va crear-se l’any 1986 com a centre agrari de formació i treball per a persones adultes amb discapacitat psíquica. A la Finca Font del Ferro s’ofereixen diferents espais formatius per treballar i fomentar així la integració social i laboral dels seus treballadors.