Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“RUBÍ ACTUA. Cooperem al Senegal” mostra la vida quotidiana del país africà Imatges, textos i un audiovisual formen part d'aquesta exposició que té per objectiu principal sensibilitzar els rubinencs sobre les necessitats d’aquest país. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

“RUBÍ ACTUA. Cooperem al Senegal” mostra la vida quotidiana del país africà

Imatges, textos i un audiovisual formen part d'aquesta exposició que té per objectiu principal sensibilitzar els rubinencs sobre les necessitats d’aquest país.
L’exposició “RUBÍ ACTUA. Cooperem al Senegal”, una mostra de fotografies sobre el desenvolupament de la vida quotidiana aquest país africà, s’inaugurarà el pròxim 8 de maig a l’Antiga Fàbrica Espona, a les 19.30 hores. L’exposició, que es podrà visitar fins al 25 de maig, vol reflectir, bàsicament a través de les fotografies que han fet els mateixos dansaires, les impressions de la seva estada al Senegal, amb la voluntat de sensibilitzar al conjunt de la ciutadania sobre les desigualtats al nostre planeta i la necessitat que tots ens impliquem en la construcció d’un món més just. L’horari de l’exposició a l’Antiga Fàbrica Espona (pg. de les Torres, 37) és de dimarts a dissabtes de 18 a 20 h i diumenges i festius d’11 a 14 i de 18 a 20 h.

Més informació