Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“Les aventures de Tintín. El secret de l’Unicorn” substitueix la projecció de “Viatge al Centre de la terra 2” a la Biblioteca La pel·lícula, dirigida per Steven Spielberg, es passarà el mateix dia que s’havia de projectar l’altra, el dimarts 11 de juny a les 18 h. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

“Les aventures de Tintín. El secret de l’Unicorn” substitueix la projecció de “Viatge al Centre de la terra 2” a la Biblioteca

La pel·lícula, dirigida per Steven Spielberg, es passarà el mateix dia que s’havia de projectar l’altra, el dimarts 11 de juny a les 18 h.
La pel·lícula “Les aventures de Tintín. El secret de l’Unicorn” es projectarà el pròxim dimarts 11 de juny dintre del Cicle de cinema infantil en català a la Biblioteca Mestre Martí Tauler. Aquest títol substitueix a “Viatge al centre de la terra 2: L’illa misteriosa” que s’havia programat inicialment.

Aquest film, dirigit per Steven Spielberg, va rebre el Globus d’Or a la millor pel·lícula d’animació de 2011 i narra les aventures de Tintín i la maqueta del vaixell l'Unicorn, que ell compra per regalar al capità Haddock, però que uns individus es mostren molt interessats a adquirir. El conegut actor Jordi Boixaderas és qui posa la veu al capità Haddock i Ivan Labanda al Tintín.

Aquest cicle de cinema en català és una de les novetats d’aquest semestre de la Biblioteca que, dos dimarts al mes, apropa el món del cinema infantil a nens i nenes de forma gratuïta, a partir de les 18 h a l’auditori, una iniciativa que han posat en marxa en col·laboració amb el Servei Local de Català.