Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“Dues dones que ballen” del Teatre Lliure obre la temporada estable de La Sala Un total de 18 obres de teatre i 11 pel·lícules en versió original a la programació de l’últim trimestre de l’any. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

“Dues dones que ballen” del Teatre Lliure obre la temporada estable de La Sala

Un total de 18 obres de teatre i 11 pel·lícules en versió original a la programació de l’últim trimestre de l’any.
L’obra “Dues dones que ballen”, amb Anna Lizaran i Alícia Pérez i produïda pel Teatre Lliure, inicia el pròxim dissabte 1 d’octubre la nova Temporada Estable d’Espectacles i Cinema V.O al Teatre Municipal La Sala, segons ha presentat la regidora de Promoció de la Cultura, Maria Mas. Durant l’acte de presentació, la regidora ha dit que amb aquesta nova temporada, que inclou 18 espectacles teatrals i 11 pel·lícules de Cinema en Versió Original (V.O.), el consistori “continua apostant per la línia d’apropar la cultura a totes les persones amb espectacles i propostes culturals per a adults, infants, famílies, joves, nouvinguts i altres” en els diversos equipaments culturals com ara La Sala o la Biblioteca, que també acaba de començar les seves activitats per a aquest quadrimestre. Així, la nova temporada teatral inclou 6 espectacles de teatre, 4 espectacles musicals, 4 infantils, 2 de dansa i 2 de teatre amateur, “amb una important participació d’artistes rubinencs que participen en un total de 6 de les 18 propostes per a aquesta temporada, per fer una programació de qualitat però reduint el cost dels espectacles que es podran veure”, ha dit Maria Mas.
Alguns dels espectacles dels professionals de l’escena rubinenca són un “Concert de piano a quatre mans” amb el pianista rubinenc Eduard Saez el dijous 20 d’octubre; “La Ventafocs” d’Eduard Ventura amb la Cia. Arrel Dansa, estrenada el passat mes de maig i que està de gira per Catalunya, el diumenge 30 d’octubre; la Cantada popular de la Coral Conturbat Me i un espectacle de màgia al desembre; a més dels espectacles de la Temporada de teatre i dansa amateur amb l Cia El Desván, la Cia. Metrónomo i el Casal Popular.

D’altra banda, dintre del Programa de residències de les companyies de teatre a la ciutat, aquesta temporada s’estrenarà l’espectacle “Murphy, tragèdia a Handsome House” de la companyia Vol-Ras sobre la llei de Murphy, que Vol.Ras a assajat a La Sala de Rubí. Aquesta estrena es farà el diumenge 22 de gener a les 18.30 h.

Pel que fa al Cicle de cinema, que s’inicia el 7 d’octubre amb la darrera pel·lícula de Woody Allen Midnight in Paris, oferirà títols tan actuals com “La piel que habito” de Pedro Almodovar, “No tengas miedo” de Montxo Armendáriz, l’argentina “Un cuento chino” o la francesa “Cena de amigos”.

Com a novetats, les entrades, que ja es poden adquirir a a les oficines de Catalunya Caixa, per Internet a www.telentrada.com, al telèfon de Telentrada, 902 101212 durant les 24 hores, al Teatre Municipal La Sala cada divendres, excepte els festius, de 18 a 21 h, i el mateix dia de la representació una hora abans de l’espectacle, es podran pagar mitjançant targeta de crèdit.