Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“Ara i Sempre” de Ràdio Rubí arriba al seu programa 1.500 aquest diumenge 6 d’abril L’any 1980 va començar un informatiu diari de 15 minuts sota el títol “Sardanes Rubí”. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

“Ara i Sempre” de Ràdio Rubí arriba al seu programa 1.500 aquest diumenge 6 d’abril

L’any 1980 va començar un informatiu diari de 15 minuts sota el títol “Sardanes Rubí”.
El programa 'Ara i Sempre' de Ràdio Rubí arribarà a la seva edició 1.500 en l’emissió d’aquest diumenge 6 d’abril de 2014 de 10 a 11, com és habitual. El programa d'informació sardanística de Ràdio Rubí, que inclou agenda, notícies, novetats discogràfiques, etc., del món de sardana, és el més veterà de Ràdio Rubí i de tota la ràdio municipal de Catalunya i està dirigit i presentat per Josep Puigventós, des dels seus inicis al 1980, amb la col·laboració del Foment de la Sardana de Rubí.

Al febrer del 1980 s’inicien els primers programes d’informació sardanista a Ràdio Rubí, amb una durada inicial de 15 minuts i amb el nom de “Sardanes a Rubí”, ja què en aquella època la programació diària de l’emissora era de 3 hores de dilluns a divendres. El primer presentador del programa, i que encara avui continua, va ser en Josep Puigventós. A mida que l’emissora es consolida, es va ampliant la seva franja horària i el programa es va començar a emetre els diumenges de 10 a 11 h i va canviar el seu nom per l’actual “Ara i Sempre”.

L’any 2004, en què Ràdio Rubí va celebrar el seu 25è aniversari, el programa de sardanes, que portava en antena els mateixos anys, va emetre a finals de 2004 el seu programa número 1.000, i va rebre el Premi als Mitjans de Comunicació del Dia de la Sardana 2004, atorgat per l’Obra del Ballet Popular.

L’altre programa sardanístic de Ràdio Rubí (dissabte de 8.30 a 9 h) és el monogràfic “Sardanes d’autor”, que s’emet des de novembre de l’any 2006 i que, a finals d’aquest any, arribarà al programa 300.