Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“Aire, quartet de flautes” inaugura el XVIII Cicle de Música de Cambra de Rubí L’Escola Municipal de Música Pere Burés organitza aquest cicle musical que inclou sis concerts entre els mesos de maig i juny. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

“Aire, quartet de flautes” inaugura el XVIII Cicle de Música de Cambra de Rubí

L’Escola Municipal de Música Pere Burés organitza aquest cicle musical que inclou sis concerts entre els mesos de maig i juny.
El conjunt “Aire, quartet de flautes travesseres” ha inaugurat el Cicle de Música de Cambra que organitza des de fa 18 anys l’Escola de Municipal de Música Pere Burés de Rubí, amb una selecció d’obres de diferents estils i èpoques, que van incloure la participació dels professors de l’Escola Frederic Miralda i Salvador Aparisi que van compartir dues peces amb el grup de flautes per cloure el concert. A més, els prop de 40 assistents al concert, entre els quals hi havia alumnes de l’escola, van poder gaudir de les explicacions de cadascuna de les peces per part dels intèrprets. Integrat per Meritxell Carbonell, Esteve Cardús, Mayte Santos i Marc Farré, tots quatres músics nascuts a la nostra comarca i que han col·laborat amb formacions de cambra i orquestres, aquest grup, creat al 2001, interpreta un repertori de música de cambra que inclou des de música barroca i clàssica (Telemann, Mozart o Reicha) fins a peces del segle XX (Dubois, Bozza o Castérède) i adaptacions fetes per la formació per a aquests instruments.

Un concert cada dijous i la cloenda a La Sala

La resta de concerts del cicle, que són tots gratuïts, es faran cada dijous dels mesos de maig i juny a les 20.30 h a l’auditori del Castell de Rubí, excepte la proposta amb què conclou el cicle, diumenge 16 de juny, amb l’opereta Mikado al teatre municipal La Sala a les 18.30 h, en què participen professors i alumnes de l’orquestra simfònica i el grup coral de l’escola, sota la direcció de Xavier Dolç.

Així, dijous 23 de maig la formació musical Xorito Antiguo oferirà un concert amb una visió renovada de la música de Claudio Monteverdi i els seus coetanis, incorporant nous ritmes i estils que inclouen ritmes de dansa i música ètnica.

Els concerts del grup vocal a capella The black birds septet (dijous 30 de maig), la formació rubinenca Empty Cage (dijous 6 de juny) guanyadors del concurs Sona 9 2012, i l’Orquestra de Cambra Miquel Casas i Bell (dijous 13 de juny) un grup de corda integrat per professors i exalumnes de l’escola, són la resta de propostes incloses al cartell del cicle d’aquest any.