Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

200 participants en el primer taller d’elaboració de figures nadalenques reciclades L’altre taller obert a la ciutadania tindrà lloc el 7 de novembre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

200 participants en el primer taller d’elaboració de figures nadalenques reciclades

L’altre taller obert a la ciutadania tindrà lloc el 7 de novembre.
El primer taller d’elaboració de figures nadalenques amb materials reciclats en el marc de la campanya “Fes teu el Nadal” ha comptat amb la participació de 200 rubinencs i rubinenques de totes les edats.

La sessió es va celebrar a la cruïlla dels carrers Francesc Macià amb de la Creu i es va fer en horari de matí i de tarda. Allà mateix se’ls va facilitar el material als participants, com ara CD’s reciclats, fil de pescar, tisores, paper d’enganxar i retoladors. Alguns dels missatges que més es van repetir fan referència a la salut i la pau al món, a la fi de la crisi econòmica i la petició que els Reis Mags portin molts regals a la gent.

El darrer taller per a elaborar les figures nadalenques amb material reciclat tindrà lloc el dissabte, 7 de novembre, a la plaça Pere Esmendia amb el passeig Francesc Macià. L’horari del taller serà d’11 a 14 h i de 18 a 20.30 h. Per participar-hi, no cal inscripció prèvia i tothom qui ho desitgi pot portar de casa els seus propis CD’s per reciclar.

Per altra banda, en breu està previst que comencin els tallers adreçats a les associacions de veïns, casals de gent gran i escoles. Pel que fa a aquestes últimes, fins ara ja se n’han inscrit un total de 8 centres i s’està a l’espera de confirmar-ne la participació d’alguns més.