Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

17 i 19 de desembre, menú de Nadal En aquesta edició els assistents aprendran a cuinar paté mar i muntanya, be amb foie i fruita amb caramel de postres. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

17 i 19 de desembre, menú de Nadal

En aquesta edició els assistents aprendran a cuinar paté mar i muntanya, be amb foie i fruita amb caramel de postres.

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) de l’Ajuntament de Rubí organitza una nova edició del Menú de Nadal. Enguany, s’augmenta el nombre de receptes i s’inclou unes postres de fruita amb caramel per acompanyar els dos plats que es prepararan, que seran un paté de mar i muntanya, de primer, i un be amb foie, de segon. Aquest taller és gratuït i consisteix en una classe pràctica a la cuina de l’Escola Bressol Sol, Solet (c. Joaquim Blume, s/n) a càrrec de la cuinera d’aquest centre educatiu, Antonia Vázquez. <br /><br />En aquesta edició s’han organitzat dos grups, pels dies 17 i 19 de desembre. Ambdues classes s’impartiran en horari de 16 a 18 h i s’accepten un màxim de 20 persones per grup. Els interessats en inscriure’s ho poden fer trucant al telèfon de l’OMIC, 93 588 70 32; de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.