Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

150 persones en els tallers sobre la remodelació de la plaça Dr. Guardiet Una plaça amb arbres, bancs i espais pels infants i per activitats culturals o fires definiran la futura plaça del Doctor Guardiet https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

150 persones en els tallers sobre la remodelació de la plaça Dr. Guardiet

Una plaça amb arbres, bancs i espais pels infants i per activitats culturals o fires definiran la futura plaça del Doctor Guardiet
Una plaça amb arbres que donin ombra a l’estiu i lluminositat a l’hiven, amb espai per a infants més gran que l’actual, amb bancs perquè la ciutadania pugui seure i relacionar-se, amb una àrea específica per a fer-hi activitats culturals i fires però que no trenqui la plaça, amb fonts diverses i integrada amb l’entorn són algunes de les propostes que han sortit de la segona sessió del Taller participatiu per a la remodelació de la plaça del Doctor Guardiet. La sessió s’ha celebrat aquest dissabte 31 de gener a l’edifici Rubí +D.

En aquesta segona sessió, els ciutadans participants han elaborat i debatut una sèrie de propostes relacionades amb el disseny de la futura plaça, es a dir, han concretat el programa d’usos que hauran de tenir en compte els arquitectes que presentin els projectes, a partir d’aquest mes de febrer, per a la remodelació de la plaça.

A més d’aquest taller, en què han participant al voltant de 150 persones, també s’han fet altres tallers sectorials durant el mes de gener amb l’associació de comerciants de la zona centre, el Consell de la Gent Gran i e Consell dels Infants, les conclusions dels quals es van donar a conèixer als participants d’aquesta sessió per tal que les tinguessin en compte. Les diferents propostes presentades incloïen algunes com les dels ciutadans del taller com ara espai per a terrasses i fires i de jocs infantils, zones verdes amb bancs, terra tou, mobiliari urbà còmode i espai per a activitats culturals.

Amb els diferents avantprojectes presentats, la Comissió Cívica, formada per les entitats i associacions involucrades per les obres i usos de la plaça i els partits polítics, farà el corresponent seguiment, que es concretarà en una exposició final durant el mes de març, en la qual la ciutadania votarà el projecte que consideri més adient per la plaça del Doctor Guardiet que serà executat l’any 2010.

Més informació del procés de remodelació a la web de l’Ajuntament i al bloc/.