Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

140 figures nadalenques amb material reciclat adornaran els carrers de Rubí durant les festes Ja s’ha començat la instal·lació d’aquestes elements a places i carrers de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

140 figures nadalenques amb material reciclat adornaran els carrers de Rubí durant les festes

Ja s’ha començat la instal·lació d’aquestes elements a places i carrers de la ciutat.
Recentment s’han començat a instal·lar a carrers i places de la ciutat les figures nadalenques elaborades amb material reciclat. En total hi ha participat 11 centres escolars (CEIP Schola, 25 de Setembre, Ramon Llull, Teresa Altet, Mossèn Cinto, Pau Casals, Ca n’Alzamora, Regina Carmeli, IES l’Estatut i escoles Balmes i Ntra. Senyora de Montserrat), 4 associacions de veïns (Les Torres, El Pinar, Els Avets i el Portal de Ca n’Oriol) i dos casals de la gent gran (Primer de Maig i Magallanes), que han elaborat uns 140 plafons amb figures reciclades.

Per elaborar aquestes figures, s’ha utilitzat material reciclat divers, com ara CD’s, tetrabricks, càpsules de cafè, rotllos de cartró, bosses i ampolles de plàstic.

En aquests moments, les figures ja es poden veure a llocs com ara la plaça 11 de Setembre, l’entrada del CEIP Teresa Altet, la carretera de Terrassa i a la façana del casal de gent gran Primer de Maig, entre d’altres. Pel que fa a les figures realitzades durant els dos tallers oberts celebrats el 17 d’octubre i el 7 de novembre, les figures s’han instal·lat a la plaça Catalunya. Aquest procés d’instal·lació de les decoracions nadalenques reciclades finalitzarà en els pròxims dies.