Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

12a Fira del Sant Galderic, pagesia i art Les activitats progrades tindran lloc dissabte, 21 d'octubre, a partir de les 10 h del matí a diferents carrers de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

12a Fira del Sant Galderic, pagesia i art

Les activitats progrades tindran lloc dissabte, 21 d'octubre, a partir de les 10 h del matí a diferents carrers de Rubí.
Dissabte, 21 d’octubre, se celebra a Rubí la 12a Fira de Sant Galderic, pagesia i art, que organitza l’Associació Sant Galderic.

Les diferents activitats i mostres de productes, artesania i pintura començaran a partir de les 10 h del matí a diferents carrers de Rubí. Les activitats centrals s’aplegaran a la plaça Doctor Guardiet, com la 5a Trobada de Col•leccionistes de Plaques de Cava de Rubí, paradetes de productes típics, demostració de puntaries, concurs de dibuix infantil, plantada de gegants, castells, dansa i botifarrada popular. En aquesta edició, però, les activitats també tindran cabuda a altres carrers de la ciutat, en horari de 10 a 20 h: mostra de pintura als carrers Xercavins i Sant Ignasi, mostra d’artesania al carrer Sant Francesc i la 3a Fira Retro Clàssic a la plaça Salvador Allende.

Per altra banda, al Castell Ecomuseu-Urbà tindrà lloc la xerrada “L’oli, del tros al rebost” divendres, 20 d’octubre, a les 19.30 h. El castell també acollirà del 20 d’octubre al 26 de novembre, una exposició que porta el mateix títol, juntament amb l’exposició del 5è concurs de plaques de cava.

Més informació