Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

1 de novembre: eleccions al Parlament de Catalunya Del 14 al 21 de setembre s'exposen les llistes del cens a les dues Oficines d'Atenció al Ciutadà. Un total de 50.603 rubinencs podran votar a les eleccions autonòmiques de l'1 de novembre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

1 de novembre: eleccions al Parlament de Catalunya

Del 14 al 21 de setembre s'exposen les llistes del cens a les dues Oficines d'Atenció al Ciutadà. Un total de 50.603 rubinencs podran votar a les eleccions autonòmiques de l'1 de novembre.
Els rubinencs podran consultar les llistes electorals a les Oficines d'Atenció al Ciutadà (OAC) del carrer dr. Robert (Centre) i Rambleta de Joan Miró (Les Torres), a partir del pròxim dijous, 14 de setembre, i fins al 21 de setembre, ambdós dies inclosos.

Donat que per votar el pròxim 1 de novembre, data de celebració dels comicis autonòmics, és imprescindible figurar a les llistes del cens electoral, es recomana a tots els electors que comprovin la seva inscripció per detectar qualsevol errada, i especialment aquells que ja van tenir problemes per exercir el seu dret al vot el passat 18 de juny, al referèndum de l’Estatut.

El total ciutadans rubinencs amb dret a vot a les eleccions al Parlament de Catalunya és de 50.603 (872 persones més que als comicis autonòmics del 29 de setembre de 2003).
Pel que fa els col·legis electorals no hi ha cap canvi respecte les ubicacions utilitzades al referèndum de l’Estatut.

Així mateix, entre els dies 19 i 26 de setembre, també s’exposen les llistes del Cens Electoral, amb motiu del sorteig en el qual es seleccionaran 5000 candidats a Jurat, entre els ciutadans inscrits en el Cens i que figuren a les llistes de la província de Barcelona.