Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicat: novetats pels afectats de Dentix La companyia dedicada a la salut dental ha entrat en concurs de creditors https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Comunicat: novetats pels afectats de Dentix

La companyia dedicada a la salut dental ha entrat en concurs de creditors

La cadena d’establiments dedicada a la salut dental ha presentat concurs de creditors, que s’ha publicat al BOE el 3 de desembre. Això obre la porta als processos de reclamació per aquelles persones que havien pagat per a tractaments que no s’han dut a terme.

Ara, l’Oficina Municipal d’Informació al Consum (OMIC) us dona a conèixer les diferents vies de reclamació en funció de la modalitat de pagament utilitzada:

  • Les persones que hagin pagat el tractament en efectiu, amb targeta de crèdit/dèbit o mitjançant un crèdit personal han de presentar la reclamació a l'administració concursal. El termini és fins el 3 de gener.

En aquests casos, des de l’OMIC només podrem donar informació i ja no podrem mediar.

Podeu consultar com presentar-ho en el següents enllaç http://consum.gencat.cat/ca/detalls/noticia/Concurs-creditors-Dentix

 

  • Les persones que hagin pagat la totalitat o una part de l’import del servei mitjançant un finançament gestionat a través de DENTIX amb qualsevol financera han de seguir el procés ja descrit en el Comunicat sobre afectats tancament DENTIX de data 18 de novembre.

En aquests casos, després de fer el procés de reclamació hauran d’acabar en la via judicial.