Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicat institucional de condol per les víctimes del terratrèmol del Marroc L’Ajuntament de Rubí expressa el seu condol per les víctimes del terratrèmol de magnitud 7 a l’escala Richter que la nit del passat divendres va sacsejar diverses localitats del Marroc, i que ha deixat almenys, segons dades provisionals, uns 2000 morts i milers de ferits. El consistori lamenta la pèrdua d’aquestes vides i posa a disposició de les famílies i persones properes tots els serveis municipals. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comunicat institucional de condol per les víctimes del terratrèmol del Marroc

L’Ajuntament de Rubí expressa el seu condol per les víctimes del terratrèmol de magnitud 7 a l’escala Richter que la nit del passat divendres va sacsejar diverses localitats del Marroc, i que ha deixat almenys, segons dades provisionals, uns 2000 morts i milers de ferits. El consistori lamenta la pèrdua d’aquestes vides i posa a disposició de les famílies i persones properes tots els serveis municipals.

Totes les forces polítiques amb representació institucional se sumen a les mostres de condol que ha rebut el poble marroquí des de totes les institucions i organitzacions mundial i estén la seva mà des de la vessant local per participar en la reconstrucció del país el més ràpid possible. D’aquesta manera, la ciutat de Rubí vol manifestar el seu suport a tota la comunitat marroquina, especialment als veïns i veïnes de la nostra ciutat que tenen familiars i coneguts al Marroc.

Aquest dilluns 11 de setembre a les 9.30 h, moments abans de l’inici dels actes oficials de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya, l’Ajuntament de Rubí ha decretat un minut de silenci en la plaça 11 de Setembre en record a les víctimes del citat terratrèmol.