Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Atenció a la ciutadania El Consistori posa a l'abast dels rubinencs i les rubinenques l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, a través de la qual es poden realitzar gestions i tràmits; i l'Oficina Municipal d'Informació al Consum, que ajuda les persones consumidores i usuàries a defensar els seus drets en temes de consum. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Atenció a la ciutadania

El Consistori posa a l'abast dels rubinencs i les rubinenques l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, a través de la qual es poden realitzar gestions i tràmits; i l'Oficina Municipal d'Informació al Consum, que ajuda les persones consumidores i usuàries a defensar els seus drets en temes de consum.

Oficina d’Atenció a la Ciutadania

L'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) ofereix tota la informació sobre l'administració local i la ciutat, així com la possibilitat de tramitar de manera integrada la majoria de les gestions municipals.

Oficina Municipal d'Informació de Consum

L'Oficina Municipal d'Informació de Consum (OMIC) és un servei municipal d'atenció directa i gratuïta que treballa per ajudar les persones consumidores i usuàries a defensar els seus drets en temes de consum.

Tràmits en línia

La Seu Electrònica t'ofereix la possibilitat de fer totes les gestions relacionades amb l'Ajuntament de manera còmoda i fàcil des del teu ordinador o el teu dispositiu mòbil.

Cartes de Serveis

L’OAC és un servei d’atenció personalitzada que proporciona informació relacionada amb tràmits municipals o d’altres administracions, així com la gestió dels diferents àmbits de competència municipal en el seu inici. L'OMIC, per la seva banda, és un servei gratuït adreçat a totes les persones del municipi que actuen com a consumidores de béns i serveis.