Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oficina Municipal d'Informació de Consum L'Oficina Municipal d'Informació de Consum (OMIC) és un servei municipal d'atenció directa i gratuïta que treballa per ajudar les persones consumidores i usuàries a defensar els seus drets en temes de consum. https://www.rubi.cat/ca/ajuntament/atencio-a-la-ciutadania/oficina-municipal-de-consum/@@images/image/preview

Oficina Municipal d'Informació de Consum

L'Oficina Municipal d'Informació de Consum (OMIC) és un servei municipal d'atenció directa i gratuïta que treballa per ajudar les persones consumidores i usuàries a defensar els seus drets en temes de consum.

En el marc de les mesures excepcionals derivades de la Covid-19, l'OMIC t'atendrà via telefònica (93 588 70 00), per correu electrònic (omic@ajrubi.cat) o bé mitjançant cita prèvia.

 

Contacte


 C. Narcís Menard, 13-17
 93 588 70 32

 

Horari


  • De dilluns a dijous, de 9 a 14 h; dimecres, de 16 a 18.30 h. Divendres, l'OMIC està tancada.
  • Per Setmana Santa (del 6 al 9 d'abril), els mesos de juny i setembre i per Nadal (del 28 al 31 de desembre de 2020 i els dies 4, 5 i 7 de gener de 2021): de dilluns a dijous, de 9 a 14 h. A la tarda, l'OMIC està tancada. 
  • Al juliol: de dilluns a dijous, de 8 a 14.30 h. A la tarda, tancat.
  • El mes d'agost, l'OMIC està tancada. Per a consultes de consum en aquest període, et pots adreçar a l'Agència Catalana del Consum a través del 012.

 

Com fer una consulta o reclamació


Les consultes o reclamacions es poden fer a través de diferents vies:

 

Enllaços relacionats

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
1