Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oficina Municipal d'Informació de Consum L'Oficina Municipal d'Informació de Consum (OMIC) és un servei municipal d'atenció directa i gratuïta que treballa per ajudar les persones consumidores i usuàries a defensar els seus drets en temes de consum. https://www.rubi.cat/ca/ajuntament/atencio-a-la-ciutadania/oficina-municipal-de-consum/@@images/image/preview

Oficina Municipal d'Informació de Consum

L'Oficina Municipal d'Informació de Consum (OMIC) és un servei municipal d'atenció directa i gratuïta que treballa per ajudar les persones consumidores i usuàries a defensar els seus drets en temes de consum.

En el marc de les mesures excepcionals derivades de la COVID-19, l'OMIC t'atendrà via telefònica (93 588 70 32), per correu electrònic (omic@ajrubi.cat) o bé mitjançant cita prèvia.

 

Contacte


 C. Narcís Menard, 13-17
 93 588 70 32

 

Horari


  • De dilluns a dijous de 9 a 14 h; dimecres de 16 a 18.30 h.
  • Horari especial per Setmana Santa (del 29 de març a l'1 d'abril, estiu (del 15 de juny al 14 de setembre) i per Nadal (del 27 de desembre del 2021 al 7 de gener de 2022), de dilluns a dijous, de 9 a 14 h.
  • Agost tancat. Per a consultes i reclamacions de Consum durant el mes d'agost, us podeu adreçar a l'Agència Catalana del Consum a través del 012 o a través del seu web http://consum.gencat.cat/.

 

Com fer una consulta o reclamació


Les consultes o reclamacions es poden fer a través de diferents vies:

 

Enllaços relacionats

T'ha estat útil aquesta pàgina?

7
2