Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ventura Pons serà a Rubí per presentar la seva pel·lícula “Sabates grosses” dins el Cicle Gaudí La producció catalana es podrà veure el proper 22 de desembre a les 21 h al Teatre Municipal La Sala https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Ventura Pons serà a Rubí per presentar la seva pel·lícula “Sabates grosses” dins el Cicle Gaudí

La producció catalana es podrà veure el proper 22 de desembre a les 21 h al Teatre Municipal La Sala

"Sabates grosses".
"Sabates grosses"

El director de cinema Ventura Pons serà a Rubí el proper 22 de desembre per assistir a la projecció de la seva pel·lícula Sabates grosses, que es podrà veure al Teatre Municipal La Sala dins el Cicle Gaudí. El realitzador compartirà una estona amb el públic assistent, amb qui podrà intercanviar impressions sobre el seu darrer treball i el conjunt de la seva carrera.

Sabates grosses és una comèdia coral per on desfilen els personatges més estrambòtics d’una Barcelona multicultural. El seu extens repartiment compta, entre d’altres, amb Joan Pera, Pedro Ruiz, Vicky Peña i Amparo Moreno.

La pel·lícula es podrà veure el 22 de desembre a partir de les 21 h en català. El preu de l’entrada és de 4,50€.

Properes projeccions
El Cicle Gaudí, la iniciativa impulsada per l’Acadèmia del Cinema Català per difondre les produccions catalanes arreu del territori, seguirà a partir del gener de 2018 amb noves pel·lícules d’estrena recent. Aquestes són les cintes que es podran veure a Rubí:

  • Tierra firme. 18 de gener a les 21 h
  • La llamada. 15 de febrer a les 21 h
  • La pell freda. 15 de març a les 21 h