Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Unes 4.400 persones ja han gaudit de la pista de gel de Rubí Un 30% dels usuaris han fet ús dels vals de descompte que ofereixen els comerços associats a la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí (FACGR) https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Unes 4.400 persones ja han gaudit de la pista de gel de Rubí

Un 30% dels usuaris han fet ús dels vals de descompte que ofereixen els comerços associats a la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí (FACGR)

La pista està instal•lada a la plaça de la Nova Estació (foto: Localpres).
La pista està instal•lada a la plaça de la Nova Estació (foto: Localpres)

Un total de 4.402 persones han fet ús de la pista de gel de la plaça de la Nova Estació des de la seva obertura, el passat 4 de desembre. La instal·lació, a càrrec de l’empresa N-ICE Skating amb el suport del Servei de Comerç i la col·laboració de la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí (FACGR), estarà operativa fins al proper 10 de gener.

Els rubinencs que ho desitgin poden gaudir de la pista de gel per un preu de 6 € ─fins ara ho han fet 3.129 ciutadans─, amb opció de descomptes de 2 € si compren als comerços associats ─un total de 1.273 usuaris han fet ús d’aquests vals─. Per patinar-hi cal dur guants però, si no es disposa dels mateixos, es poden llogar a la mateixa instal·lació.

En aquest segon any de funcionament, la gran novetat és que la pista és eficient energèticament ja que l’electricitat necessària per mantenir-la prové de la xarxa municipal i, per tant, és d’origen 100% renovable.

El comerç, protagonista del Nadal
Més enllà de la pista de gel, la implicació del comerç en la programació de Nadal també queda reflectida en activitats ja clàssiques, com el Tió gegant dels comerciants o el Trenet dels comerciants. La ciutadania també pot gaudir aquests dies de la Fira de Nadal, que s’ha instal·lat a la plaça del Doctor Guardiet fins al 24 de desembre i que inclou una gran carpa d’activitats on es programen cada dia tallers, jocs i espectacles familiars; així com de la Fira de Reis, que es farà del 2 al 5 de gener a la plaça Catalunya.

A més, enguany s’ha reeditat la campanya de promoció del comerç local Rubí, on visc, on compro, protagonitzada per un simpàtic Caga Tió que convida els rubinencs a fer les seves compres a la ciutat i, de pas, els transmet hàbits saludables.