Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Unes 200 persones vibren amb el rock dur dels rubinencs Morning Sickness als Vermuts Musicals del Pinar El concert s’emmarca dins de les actuacions del Pla de Desenvolupament Comunitari del barri, que aborden la multiculturalitat mitjançant la música en directe https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/unes-200-persones-vibren-amb-el-rock-dur-del-grup-rubinenc-morning-sickness-als-vermuts-musicals-del-pinar/@@images/image/preview

Unes 200 persones vibren amb el rock dur dels rubinencs Morning Sickness als Vermuts Musicals del Pinar

El concert s’emmarca dins de les actuacions del Pla de Desenvolupament Comunitari del barri, que aborden la multiculturalitat mitjançant la música en directe
Araujo i Fortuny, en un moment de l’actuació al Centre Cívic del Pinar: La Cruïlla (foto: Lídia Larrosa).
Araujo i Fortuny, en un moment de l’actuació al Centre Cívic del Pinar: La Cruïlla (foto: Lídia Larrosa)

El grup rubinenc Morning Sickness ha protagonitzat aquest diumenge la darrera sessió dels Vermuts Musicals del Pinar, una de les més multitudinàries fins ara. Unes 200 persones han presenciat l’actuació d’aquesta banda, que interpreta temes de hard rock i heavy clàssic.

Morning Sickness es va crear fa uns cinc anys. El grup està integrat pels rubinencs Roberto Araujo (guitarra solista), German Alcaraz (guitarra), Carlos Cruz (baixista) i Xavi Fortuny (bateria) i el terrassenc Álex León (cantant).

Als Vermuts Musicals, que se celebren mensualment al Centre Cívic del Pinar: La Cruïlla, la formació ha interpretat una desena de temes propis, entre els quals destaca el seu èxit Revolution, i tres versions dels grups UFO, Black Sabbath i del cantant Lenny Kravitz.

Proposta multicultural
Els Vermuts Musicals del Pinar són una sèrie de concerts que s’emmarquen dins de les actuacions del Pla de Desenvolupament Comunitari del barri i que aborden la multiculturalitat mitjançant la música en directe. Als Vermuts Musicals, el caràcter lúdic va de la mà del coneixement de les músiques del món a través d’un viatge per diferents sonoritats i propostes musicals d’arreu. Mariachis, música àrab, gospel, cant líric i percussió són només una pinzellada de les actuacions que s’han pogut veure al Pinar dins d’aquesta sèrie de Vermuts Musicals.

El Pinar obre una finestra multicultural al coneixement i reconeixement del llenguatge més universal de tots, la música, en un viatge per les seves diferents expressions, en apropar-se no només a la seva sonoritat, sinó als valors que transmet.

Imatges relacionades

Morning Sickness és una formació integrada per quatre rubinencs i un egarenc (foto: Lídia Larrosa)
Morning Sickness és una formació integrada per quatre rubinencs i un egarenc (foto: Lídia Larrosa)