Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una xerrada donarà a conèixer aquest dijous tot allò que cal saber de cara a les preinscripcions escolars Tècnics del Servei d’Educació i del Serveis Territorials d’Ensenyament donaran tota la informació sobre aquest procés i resoldran dubtes https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/una-xerrada-donara-a-coneixer-aquest-dijous-tot-allo-que-cal-saber-de-cara-a-les-preinscripcions-escolars/@@images/image/preview

Una xerrada donarà a conèixer aquest dijous tot allò que cal saber de cara a les preinscripcions escolars

Tècnics del Servei d’Educació i del Serveis Territorials d’Ensenyament donaran tota la informació sobre aquest procés i resoldran dubtes

L'Escola del Bosc (foto: Localpres).
L'Escola del Bosc (foto: Localpres)

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler acollirà aquest dijous 5 de març a partir de les 18.30 h la xerrada Tot el que s’ha de saber per inscriure un infant de 3 anys, a càrrec del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Rubí i dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Vallès Occidental.

L’acte té com a objectiu informar les famílies sobre el procés de preinscripció per al curs 2015-2016 que s’iniciarà el proper 10 de març. Entre d’altres, es repassarà el calendari de presentació de sol·licituds i els criteris que es tenen en compte a l’hora de puntuar les famílies. A més, es resoldran tots els dubtes que puguin plantejar els assistents.

Per tal d’afavorir el bon funcionament de la xerrada, aquesta es farà sense la presència d’infants. Amb aquest objectiu s’habilitarà un servei gratuït d’acollida per als fills dels assistents. Per utilitzar-lo, cal inscriure-s’hi prèviament per correu electrònic () o per telèfon (93 588 70 00 ext. 4255).

Jornades de portes obertes
Durant aquests dies, els centres escolars de la ciutat estan organitzant jornades de portes obertes per donar a conèixer les seves instal·lacions i projectes educatius. El calendari es pot consultar al web municipal, on també es poden trobar altres informacions d’interès relacionades amb les preinscripcions del curs 2015-2016.

Les famílies també disposen de la Guia d’Educació de Rubí, que es pot consultar en format digital al mateix web de l’Ajuntament. Aquest recurs permet conèixer centre a centre l’oferta educativa de la ciutat i el procés per sol·licitar plaça en qualsevol d’aquestes escoles i instituts. També s’hi poden trobar altres informacions d’interès en matèria educativa, com ara la relació d’agrupaments i esplais existents a Rubí o la xarxa de Camins escolars.