Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una vintena d’artistes fan vibrar el públic de LOS40 Primavera Pop a l’amfiteatre del parc del Castell La recaptació de les 1.342 localitats venudes es destinarà a Creu Roja per ampliar el pressupost dedicat a les targetes moneder per a alimentació bàsica, entre d’altres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Una vintena d’artistes fan vibrar el públic de LOS40 Primavera Pop a l’amfiteatre del parc del Castell

La recaptació de les 1.342 localitats venudes es destinarà a Creu Roja per ampliar el pressupost dedicat a les targetes moneder per a alimentació bàsica, entre d’altres

El festival va arrencar amb l’actuació de Miki Núñez (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
El festival va arrencar amb l’actuació de Miki Núñez (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Rubí ha tornat a ser la seu de LOS40 Primavera Pop, organitzat per l'Ajuntament i l'emissora de ràdio LOS40. El festival, que s’ha celebrat aquest dissabte a l’amfiteatre del parc del Castell, ha estat el primer gran acte multitudinari que s’ha organitzat a la ciutat d’ençà que es va iniciar la pandèmia de la COVID-19.

Teníem ganes de poder recuperar [...] la possibilitat de fer un acte d’aquestes característiques en aquest espai obert”, ha explicat l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez. Tot i que es tracta d’un “Primavera Pop diferent, perquè estem acostumats a un festival amb moltíssim públic a l’Escardívol i en aquesta ocasió hem hagut de controlar l’aforament, estem molt contents de poder-ho celebrar [...] i d’anar recuperant, de mica en mica, la vida de la ciutat en les seves activitats i ocupant l’espai públic”, ha dit la màxima representant municipal.

Precisament per reduir l’aforament i poder garantir així les mesures de seguretat per prevenir el virus, a banda del canvi d’ubicació, per primera vegada ha calgut adquirir entrada per poder-hi assistir. La recaptació de les 1.342 localitats venudes, així com la que s’obtingui amb la venda d’entrades del Rubí Random Music Festival, es destinarà al Pla Creu Roja RESPON, mitjançant el qual l'organització atén moltes de les situacions d'emergència derivades de la pandèmia de la COVID-19.

Segons l'acord a què han arribat l'Ajuntament de Rubí i l'entitat social, els diners serviran per ampliar el pressupost dedicat a les targetes moneder per a alimentació bàsica que es distribueixen entre la població més vulnerable de Rubí, entre d’altres projectes.

 

Cinc hores de música en directe

Per l’escenari de LOS40 Primavera Pop hi han passat una vintena d’artistes: Lola Índigo, Juan Magán, Nil Moliner, Omar Montes, Bombai, Dani Fernández, Belén Aguilera, Álvaro Soler, Ana Mena, Rocco Hunt, Nerea Rodríguez, Joan Garrido, Marc Seguí, Subliminal, Sweet California, Pol Granch, Manel Navarro, Marlon, Amber Figueroa, Emlan, Marlena, Lérica i Miki Núñez. També s’han projectat vídeos musicals de Riton x Nightcrawlers, Lyric C. Tangana, Rauw Alejandro, Oques Grasses i Sebastián Yatra.

LOS40 Primavera Pop s’ha pogut seguir per streaming des de la web i el canal de YouTube d'ELS40 i l’emissió es pot tornar a recuperar a través dels mateixos canals.

Aquesta ha estat la quarta edició del festival a Rubí, després que l'any passat s'hagués de cancel·lar per la situació d'emergència sanitària.

Imatges relacionades

Lola Índigo va tancar el festival (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)
Lola Índigo va tancar el festival (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)
Omar Montes és un dels artistes més escoltats a l’Estat espanyol (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)
Omar Montes és un dels artistes més escoltats a l’Estat espanyol (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)
L'actuació d'Ana Mena va ser una de les més cantades pel públic (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)
L'actuació d'Ana Mena va ser una de les més cantades pel públic (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)
Nil Moliner va interpretar tres cançons acompanyat únicament de la seva guitarra (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)
Nil Moliner va interpretar tres cançons acompanyat únicament de la seva guitarra (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)