Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una trentena de patinadors mostren les seves habilitats al Rubí Skate Open Els amants de l’skate s’han donat cita aquest dissabte a l’skatepark de Can Sant Joan convocats per l’Ajuntament i les entitats La Skateboarding Rubí i Valles Krew https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Una trentena de patinadors mostren les seves habilitats al Rubí Skate Open

Els amants de l’skate s’han donat cita aquest dissabte a l’skatepark de Can Sant Joan convocats per l’Ajuntament i les entitats La Skateboarding Rubí i Valles Krew

Un dels patinadors que han competit al Rubí Skate Open (foto: Localpres).
Un dels patinadors que han competit al Rubí Skate Open (foto: Localpres)

Una trentena de joves han competit aquest dissabte a la 5a edició del Rubí Skate Open, organitzat per l’Ajuntament amb la col·laboració de La Skateboarding Rubí i Valles Krew (VK). Un any més, l’skatepark de Can Sant Joan ha estat el punt de trobada d’aficionats i curiosos amb ganes de gaudir dels millors trucs damunt la taula. 

Després de tota una jornada de competició, els premiats a la categoria amateur han estat Cristian Delgado de Badia del Vallès (1r premi), Óscar Torres d’El Prat de Llobregat (2n premi) i Dominik Maul d’Alemanya (3r premi). A la categoria junior, els guanyadors han estat Rafa Bocanegra de Cadis (1r premi), Adrián Delgado de Badia del Vallès (2n premi) i Juanka Landívar de Rubí (3r premi). A més, Cristian Delgado també ha rebut el premi Memory Skateboards al millor truc per la combinació BS tail bigspin flip out.

L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha assistit al lliurament de premis juntament amb el regidor d’Esports, Juan López, i el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez. La primera edil ha felicitat els guanyadors del concurs, alhora que ha mostrat la seva satisfacció per “la consolidació d’una proposta que és el resultat de la col·laboració entre l’Ajuntament i les pròpies entitats juvenils. Si volem proporcionar una bona oferta de lleure al jovent de la ciutat, adaptada als seus interessos, la millor manera és comptant amb la seva participació. En aquest sentit, vull agrair la iniciativa demostrada un cop més per les entitats La Skateboarding i Valles Krew”.

La 5a edició del Rubí Skate Open s’ha viscut com una jornada festiva en què, a banda de la competició, també s’ha pogut gaudir de la música de DJ Pin. Durant la tarda, moment de màxima afluència per la celebració de les finals, s’hi han donat cita al voltant de 200 persones.

Imatges relacionades

Rubí Skate Open (foto: Localpres)
Rubí Skate Open (foto: Localpres)