Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una trentena de participants al 6è Skate Open Fins a 250 persones han assistit al campionat que ha comptat amb la participació de patinadors d’arreu de Catalunya i també ha comptat amb presència internacional https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Una trentena de participants al 6è Skate Open

Fins a 250 persones han assistit al campionat que ha comptat amb la participació de patinadors d’arreu de Catalunya i també ha comptat amb presència internacional

Moment de la competició  (Foto: Cesar Font).
Moment de la competició (Foto: Cesar Font)

La 6a edició de l’Skate Open ha reunit aquest dissabte fins a 250 aficionats que han seguit l’actuació de la trentena de participants. La competició, organitzada per l’Ajuntament i les entitats Vallès Crew, La Skateboarding Rubí i La SoniK, ha comptat amb dues categories: menors i adults.

Gran part dels participants han vingut de la comarca i de la demarcació de Barcelona, tot i que també hi han participat patinadors d'altres punts de Catalunya i, fins i tot, un 'rider' grec.

Adrián Delgado ha estat el millor en categoria de menors d’edat, seguit d’Èric i de Joan Carriere, que s’han classificat en segon i tercer lloc, respectivament. Pel que fa a la categoria d’adults, Cristian Delgado ha estat el participants que ha aconseguit més punts. Jordan Zapa i David Casado, han estat el segon i tercer, respectivament.

L’Skate Open Rubí és una competició ja consolidada i que any rere any reuneix més aficionats a aquesta disciplina.

La regidora de Joventut, Marta García, s’ha felicitat per la participació a la cita “estem molt contents que aquesta proposta s’hagi fet un lloc estable a la nostra ciutat. Veiem que és una bona manera que els joves creïn llaços al voltant d’aquesta activitat. A més, tot això ha sorgit de la col·laboració amb les entitats del món de l’Skate i és important treballar d’aquesta manera”.

A banda de la competició, la jornada ha comptat amb música en directe i l’actuació de Dj que ha convertit la trobada en una festa.