Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una trentena de joves competeixen al Rubicity Skate Open L’activitat, organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de les entitats La Skateboarding Rubí i Valles Krew, ha reunit centenars d’espectadors a l’skatepark de Can Sant Joan https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Una trentena de joves competeixen al Rubicity Skate Open

L’activitat, organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de les entitats La Skateboarding Rubí i Valles Krew, ha reunit centenars d’espectadors a l’skatepark de Can Sant Joan

La competició s’ha dividit en dues categories: menors de 18 anys i majors d’edat (foto: Localpres).
La competició s’ha dividit en dues categories: menors de 18 anys i majors d’edat (foto: Localpres)

Una trentena de persones han participat aquest dissabte a la 4a edició del Rubicity Skate Open, organitzat per l’Ajuntament amb la col·laboració de La Skateboarding Rubí i Valles Krew (VK). L’activitat tornava a l’skatepark de Can Sant Joan després de dos anys sense fer-se i amb la voluntat de tornar-se a consolidar com una cita de referència per als amants de l’skate.

La competició s’ha dividit en dues categories: menors de 18 anys i adults. Com en edicions anteriors, els participants han vingut majoritàriament de poblacions del Vallès Occidental però també d’altres comarques properes, com el Baix Llobregat.

A la categoria de menors d’edat, els guanyadors han estat Sergi Vila, Edgar Pedroche i Álex Toranco, mentre que els vencedors a la competició de majors de 18 anys han estat Jordan Zapa, David Casado i Joan Guinart.

Centenars de persones, principalment joves i famílies amb infants petits interessats en el patinatge, han passat aquest dissabte per l’skatepark de Rubí per gaudir de l’activitat. També l’alcaldessa, Ana María Martínez, la regidora de Joventut, Marta García, i el regidor d’Esports, Juan López, han visitat la instal·lació per fer costat als patinadors. 

Més enllà del seu vessant esportiu, la cita ha comptat amb altres al·licients, com ara la participació de la nova associació de promoció del hip hop Pressing Caps, que ha pintat un grafit al mur de la instal·lació, o del raper rubinenc Erik Zein.

Imatges relacionades

Pressing Caps ha pintat un grafit (foto: Localpres)
Pressing Caps ha pintat un grafit (foto: Localpres)
La competició ha reunit centenars d'espectadors (foto: Localpres)
La competició ha reunit centenars d'espectadors (foto: Localpres)
Els jutges de la competició (foto: Localpres)
Els jutges de la competició (foto: Localpres)