Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una quinzena de rubinencs i rubinenques traslladen les seves queixes al Síndic de Greuges de Catalunya La sindicatura catalana va atendre els veïns i veïnes divendres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Una quinzena de rubinencs i rubinenques traslladen les seves queixes al Síndic de Greuges de Catalunya

La sindicatura catalana va atendre els veïns i veïnes divendres

Les cites han tingut lloc a la biblioteca Mestre Martí Tauler (Foto: Ajuntament).
Les cites han tingut lloc a la biblioteca Mestre Martí Tauler (Foto: Ajuntament)

L’Oficina d’Atenció a les Persones del Síndic de Greuges de Catalunya ha visitat Rubí per atendre les persones que ho havien sol·licitat. La visita ha tingut lloc aquest divendres i ha permès que una quinzena de veïns i veïnes traslladessin diverses qüestions al defensor català.

Un tècnic ha atès de manera presencial un total de set peticions i n’ha gestionat vuit més de manera telemàtica, a través del telèfon o bé videotrucada. Les trobades presencials han tingut lloc ala biblioteca Mestre Martí tauler, on està ubicada l’oficina del Síndic Local, Carles Aluju  Ferrer. “La visita de l’equip de la Sindicatura de Greuges de Catalunya constata el compromís de la nova Síndica de Catalunya amb el territori. Les noves tecnologies faciliten la comunicació de les queixes, però les visites presencials permeten copsar de primera mà les inquietuds que té la ciutadania”, ha dit el síndic local.

Medi Ambient, urbanisme, habitatge, salut, serveis socials han estat, entre d’altres qüestions, els temes que relacionats amb les queixes que els i les assistents han traslladat a l’oficina del Síndic català. De totes aquestes queixes, tres anaven adreçades a l’Ajuntament de Rubí

Aquesta visita forma part de les visites que anualment la sindicatura catalana realitza a la nostra ciutat cada any per recollir les inquietuds i queixes de la ciutadania rubinenca.

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes