Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una quinzena de disciplines integren l’oferta dels Jocs Esportius Escolars 2022-2023 Les inscripcions per a les activitats esportives, adreçades a alumnat de primària i secundària, es podran fer durant els mesos de setembre i octubre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Una quinzena de disciplines integren l’oferta dels Jocs Esportius Escolars 2022-2023

Les inscripcions per a les activitats esportives, adreçades a alumnat de primària i secundària, es podran fer durant els mesos de setembre i octubre

Els Jocs Esportius Escolars es desenvolupen en horari extraescolar (foto: Ajuntament de Rubí).
Els Jocs Esportius Escolars es desenvolupen en horari extraescolar (foto: Ajuntament de Rubí)

L’Ajuntament de Rubí ha obert les inscripcions per als Jocs Esportius Escolars 2022-2023, que organitza amb la col·laboració de 14 entitats esportives de la ciutat. Aquest curs, l’alumnat rubinenc podrà tornar a gaudir en horari extraescolar de prop de 15 disciplines ─els infants de primària en el format de Jocs Esportius i l’alumnat de secundària en el marc de les Lligues Esportives per a Joves.

Com en anteriors edicions, el foment de valors tindrà un pes important a totes les competicions. En el marc de la iniciativa En volem 5!, que es desenvolupa conjuntament amb el Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa, es tornarà a incentivar els infants i joves perquè tinguin una actitud esportiva i no es preocupin únicament de guanyar partits. Així, una part de la puntuació obtinguda durant la temporada dependrà d’aspectes com el respecte de cada equip cap als tutors/es de joc ─àrbitres─ i les seves decisions, l’actitud pedagògica dels entrenadors o entrenadores, la puntualitat dels equips i l’actitud de la grada, entre d’altres.

 

Una quinzena d’esports

Aquest curs, l’alumnat de primària podrà gaudir de les següents disciplines: atletisme, escacs, gimnàstica esportiva, minihandbol, minibàsquet, dansa esportiva, patinatge artístic, preesport, futbol sala, tennis de taula, taekwondo, futbol 7, hoquei línia, minivoleibol, esports per a capacitats diverses i natació artística. Pel que fa als joves de secundària, podran participar a les lligues d’atletisme, escacs, gimnàstica esportiva, handbol, bàsquet, dansa esportiva, patinatge artístic, futbol sala, tennis de taula, taekwondo, futbol 7, hoquei línia, voleibol, esports per a capacitats diverses i natació artística.

Segons el nombre de persones apuntades, les competicions podran ser en format local o comarcal. En aquest segon cas, es jugaria amb equips de Castellbisbal, Sant Cugat, Terrassa, Vacarisses, Viladecavalls, Ullastrell o Matadepera.

Les inscripcions es poden fer durant els mesos de setembre i octubre al propi centre educatiu o a l’Oficina dels Jocs Esportius Escolars, a l’Escardívol, de dilluns a dijous de 9 a 13 h i de 16 a 19 h, i els divendres de 9 a 13 h.

Els Jocs Esportius Escolars compten amb la col·laboració de l’Associació d’Escacs Rubinenca, el CEB Sant Jordi, el Col·legi Regina Carmeli, el CF 25 de Setembre, el CEF Can Mir, el Club Esportiu Rubí FS, Maristes Rubí, el CE Olímpic Can Fatjó, la Penya Blaugrana Ramon Llorens, l’Hoquei Club Cent Patins, la UE Rubí, la Unió Atlètica Rubí, el Club Patinatge Artístic Rubí, el Club Tennis Taula Can Fatjó i el Club Voleibol Rubí.

Objectius de Desenvolupament sostenible