Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una desena de formacions locals participen al festival 'Tots fem Rubisound' organitzat per Ràdio Rubí Amb aquesta festa musical, que tindrà lloc el 7 de juny, l’emissora municipal tanca la temporada del programa Rubisound https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/una-desena-de-formacions-locals-participen-al-festival-tots-fem-rubisound-organitzat-per-radio-rubi/@@images/image/preview

Una desena de formacions locals participen al festival 'Tots fem Rubisound' organitzat per Ràdio Rubí

Amb aquesta festa musical, que tindrà lloc el 7 de juny, l’emissora municipal tanca la temporada del programa Rubisound

Empty Cage és una de les formacions que actuaran al festival  'Tots fem Rubisound' (foto: Localpres).
Empty Cage és una de les formacions que actuaran al festival 'Tots fem Rubisound' (foto: Localpres)

El programa musical Rubisound de Ràdio Rubí celebrarà el final de temporada el proper 7 de juny amb el festival Tots fem Rubisound, d’accés gratuït. Una desena de grups locals de diferents estils formen part del cartell de la cita, que tindrà lloc a l’Espai 1413 a partir de les 18 h.

A doble o nada, Indiegenas, Dreams of Agony i M.A.D.! són algunes de les formacions rubinenques que comencen a fer sentir el seu nom i que actuaran al festival. El programa el completen bandes amb més recorregut com els Límite, The Ewans i Andrea Mir. Els Empty Cage ─padrins de l’espai de música local de Ràdio Rubí─ encapçalen la llista d’artistes. El responsable de musicals de l’emissora municipal i impulsor del festival, Robert Fernández, destaca la cita com “una oportunitat per descobrir el potencial de la ciutat”.

L'Associació de Músics de Rubí (AMR) s’ha sumat a la festa, durant la qual donarà a conèixer les seves propostes de cara a l’estiu. La cita comptarà amb altres sorpreses i regals pels assistents i s’allargarà fins les 23 h.