Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una cinquantena d’activitats conformen la programació de l’Efecte E per a aquest trimestre Les famílies podran gaudir gratuïtament d’una gran diversitat de propostes, entre les quals destaquen els nous tallers “El poder dels pares” i “Apadrinem #RubíCity” https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Una cinquantena d’activitats conformen la programació de l’Efecte E per a aquest trimestre

Les famílies podran gaudir gratuïtament d’una gran diversitat de propostes, entre les quals destaquen els nous tallers “El poder dels pares” i “Apadrinem #RubíCity”

L’activitat “Planetari i ciència mòbil” tindrà lloc al MMUC (foto: Cel Obert).
L’activitat “Planetari i ciència mòbil” tindrà lloc al MMUC (foto: Cel Obert)

Les famílies de Rubí podran gaudir aquest trimestre de prop d’una cinquantena d’activitats dins el programa Efecte E, organitzat per l’Ajuntament. Aquesta iniciativa, que concep l’educació des d’una perspectiva viva i dinàmica, inclou des de narracions de contes fins a activitats musicals o teatrals, passant per propostes relacionades amb l’àmbit de la ciència, la salut o el coaching, entre d’altres.

La programació d’aquest trimestre presenta com a novetats els tallers El poder dels pares i Apadrinem #RubíCity. El primer està organitzat pel Servei d’Educació de l’Ajuntament i consta de quatre sessions de coaching en què pares i mares d’infants i joves de totes les edats podran aprendre i intercanviar experiències sobre les següents temàtiques: consciència emocional (9 i 16 de maig), autogestió emocional (21 de maig) i autonomia emocional (4 de juny).

Pel que fa al taller Apadrinem #RubíCity, impulsat pel Centre de Recursos Pedagògics, fa extensiva a tots els infants una proposta d’èxit desenvolupada anteriorment als instituts de la ciutat. L’activitat consisteix en un joc de geolocalització amb telèfon mòbil que es farà els dies 7, 14, 15 i 28 de juny.

Per poder assistir als tallers El poder dels pares i Apadrinem #RubíCity, cal formalitzar prèviament la inscripció adreçant un correu a .

Activitats per a tothom
La programació de l’Efecte E per a aquest trimestre es completa amb una llarga llista de propostes distribuïdes a diversos espais de la ciutat.

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler serà un dels centres neuràlgics d’aquesta iniciativa, amb activitats ja habituals com l’Hora del Conte, l’Story Time (Hora del Conte en anglès), els tallers Els DinoCrocs Hocus & Lotus ensenyen anglès als infants, Nascuts per Llegir i NarrArt, o les projeccions de cinema familiar, entre d’altres.

Durant aquest trimestre, El Celler serà la seu de tres nous tallers del Cicle Obert per a Famílies (27 d’abril, 25 de maig i 22 de juny), mentre que el Museu Municipal Castell (MMUC) acollirà el 12 de maig l’espectacle familiar Planetari i ciència mòbil. Aquell mateix dia, es podrà gaudir al Teatre Municipal La Sala de l’espectacle Mare Terra de la Cia. Príncep Totilau.

El programa Efecte E també contempla diverses propostes a càrrec de l’Escola Municipal de Música Pere Burés, com ara tallers per a infants sobre diversos estils musicals o un concert de l’Orquestra Diversitat que tindrà lloc el 26 de maig.

Tampoc hi faltaran les activitats a l’aire lliure, com és el cas de l’itinerari de natura per Ca n’Oriol i la Serra de Galliners que conduirà Rubí d’Arrel el 25 de maig.

Les persones interessades en qualsevol de les propostes incloses al programa Efecte E poden consultar-ne els detalls i la forma d’inscripció al web municipal.