Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un total de 86 grups de figures de llum LED decoren els carrers de Rubí aquest Nadal L’alcaldessa, Carme García, i la regidora d’Espai Públic, Belén Meneses, han encès aquest dimecres la il·luminació d’aquestes festes https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Un total de 86 grups de figures de llum LED decoren els carrers de Rubí aquest Nadal

L’alcaldessa, Carme García, i la regidora d’Espai Públic, Belén Meneses, han encès aquest dimecres la il·luminació d’aquestes festes

García i Meneses, en el moment d’encendre la il·luminació nadalenca (foto: Localpres).
García i Meneses, en el moment d’encendre la il·luminació nadalenca (foto: Localpres)

L’alcaldessa de Rubí, Carme García, i la regidora d’Espai Públic, Obra Pública i Mobilitat, Belén Meneses, han encès aquest dimecres els llums de Nadal que durant aquestes festes decoraran diversos espais de la ciutat. L’encesa oficial ha tingut lloc a la plaça del Doctor Pearson, just a l’inici de l’eix més comercial de Rubí.

Amb l’encesa dels llums donem el tret de sortida al Nadal i a totes les activitats que hem programat”, ha assegurat l’alcaldessa. “Aquest cap de setmana de pont és quan els comerços ja comencen a tenir més vendes de cara a les festes. Esperem que sigui un bon Nadal i que no plogui massa perquè la gent pugui gaudir del carrer i de les botigues de la ciutat”. Carme García també ha animat els rubinencs a quedar-se al municipi a l’hora de comprar: “Que optin per fer les seves compres a Rubí és important perquè això animarà la nostra economia com a ciutat i això sempre és bo per tothom”.

En total, aquest Nadal hi ha 86 grups de figures il·luminades repartits per diferents carrers de la ciutat. En aquesta ocasió, com l’any passat, el 99% dels llums són LED, una tipologia d’il·luminació de baix consum.

Enguany s’ha ampliat sensiblement el nombre d’espais il·luminats. Així, aquest Nadal també estan decorades la plaça del Progrés, el 25 de Setembre i la Font de la Via. El pressupost de la il·luminació nadalenca de Rubí aquest any és de 30.000 euros, similar al de l’any passat. La regidora d’Espai Públic, Belén Meneses, ha explicat que “des que es va iniciar la crisi, i per coherència, vam reduir de manera dràstica el pressupost dedicat a la il·luminació de Nadal. Tot i així, creiem que la balança entre mantenir la ciutat il·luminada de manera digna per afavorir el comerç i certa austeritat en la despesa que suposa està equilibrada”.

Els llums estaran encesos fins el pròxim 6 de gener entre les 18 h i les 22.30 h, excepte els dies 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26 i 27 de desembre i 2 i 3 de gener, que funcionaran entre les 18 h i les 00.30 h; i els dies 24 i 31 de desembre i 5 de gener, que estaran encesos entre les 18 h i les 4 h. 

Imatges relacionades

L'avinguda de Barcelona està il·luminada amb esferes de colors (foto: Localpres)
L'avinguda de Barcelona està il·luminada amb esferes de colors (foto: Localpres)