Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un total de 35.626 electors rubinencs (65,64%) han exercit el seu dret a vot abans de les 18 h Aquesta xifra representa 4 punts més que a la mateixa hora de les darreres eleccions al Parlament de Catalunya https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Un total de 35.626 electors rubinencs (65,64%) han exercit el seu dret a vot abans de les 18 h

Aquesta xifra representa 4 punts més que a la mateixa hora de les darreres eleccions al Parlament de Catalunya

Electors rubinencs fent cua per votar aquest dijous (foto: Localpres).
Electors rubinencs fent cua per votar aquest dijous (foto: Localpres)

A falta de dues hores per tancar els col·legis electorals, un total de 35.626 electors rubinencs (65,64%) ja han votat a les eleccions al Parlament de Catalunya. Aquesta xifra és 4,38 punts superior a la de fa dos anys a la mateixa hora, quan va votar el 61,26% de l’electorat.

Si bé a les 13 h la participació s’havia quedat frenada respecte ara fa dos anys (32,72%, front al 35,40% del 2015), en el segon avanç de participació s’ha revertit aquesta situació. Recordem que a les eleccions autonòmiques del 27 de setembre de 2015 Rubí va registrar la participació més alta dels darrers dotze anys en unes eleccions al Parlament de Catalunya (74,79%).

Al conjunt de Catalunya, la participació a les 18 h també manté percentatges superiors als dels darrers comicis autonòmics, passant del 63,12% fa dos anys al 68,32% d’avui.

Les properes dades de participació es faran públiques poc després de les 20 h, moment en què tancaran els col·legis electorals i s'iniciarà l'escrutini dels vots. El detall de la participació per meses, seccions i districtes es pot consultar i descarregar a través de l'apartat d'eleccions del web municipal. El seguiment de la jornada electoral d’aquest dijous 21 de desembre també es pot fer mitjançant l’aplicació "Rubí Eleccions", que es pot descarregar a Google Play i a l’Apple Store