Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un total de 32.964 electors rubinencs (61,45%) han exercit el seu dret a vot abans de les 18 h Aquesta xifra representa gairebé 10 punts més que a la mateixa hora de les darreres eleccions al Parlament de Catalunya https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Un total de 32.964 electors rubinencs (61,45%) han exercit el seu dret a vot abans de les 18 h

Aquesta xifra representa gairebé 10 punts més que a la mateixa hora de les darreres eleccions al Parlament de Catalunya

Les eleccions al Parlament de Catalunya d'aquest diumenge estan registrant una de les participacions més elevades.
Les eleccions al Parlament de Catalunya d'aquest diumenge estan registrant una de les participacions més elevades

A falta de dues hores per tancar els col·legis electorals, un total de 32.964 electors rubinencs (61,45%) ja han votat a les eleccions al Parlament de Catalunya. Aquesta xifra és gairebé 10 punts superior a la de fa tres anys a la mateixa hora. D’aquesta manera, es confirma la tendència a l’alça pel que fa a la participació en aquests comicis autonòmics a Rubí ─a les 13 h ha estat del 35,45%, 8 punts més que a les eleccions  del 2012─.

Al conjunt de Catalunya, la participació a les 18 h també manté percentatges superiors als dels darrers comicis autonòmics, passant del 56,3% fa tres anys al 63,2% d’avui.

Les properes dades de participació es faran públiques poc després de les 20 h, moment en què tancaran els col·legis electorals i s'iniciarà l'escrutini dels vots. El detall de la participació per meses, seccions i districtes es pot consultar i descarregar a través de l'apartat d'eleccions del web municipalEl seguiment de la jornada electoral d’aquest diumenge 27 de setembre també es pot fer mitjançant l’aplicació "Rubí Eleccions", que es pot descarregar a Google Play i a l’Apple Store.