Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un taller del Servei d’Impuls a l’Ocupació ensenya a transformar les dificultats en oportunitats L’activitat, que tindrà lloc els dies 16, 18 i 20 de març, s’adreça a persones que no tenen clar el seu perfil professional https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Un taller del Servei d’Impuls a l’Ocupació ensenya a transformar les dificultats en oportunitats

L’activitat, que tindrà lloc els dies 16, 18 i 20 de març, s’adreça a persones que no tenen clar el seu perfil professional

Les activitats es fan al Rubí+D.
Les activitats es fan al Rubí+D

El Servei d’Impuls a l’Ocupació (SIO) de l’Ajuntament de Rubí oferirà els propers 16, 18 i 20 de març l’activitat Si la crisi et dóna llimones fes llimonada. El taller, de caràcter pràctic i interactiu, s’adreça a persones que no tenen clar el seu perfil professional i que necessiten orientació en la recerca d’aquells recursos que els poden ajudar a fer front a les dificultats: actitud positiva, obertura al canvi i ser conscient de la responsabilitat individual, entre d’altres. Tot plegat amb l’objectiu d’afavorir la seva inserció laboral.

L’activitat es desenvoluparà en horari matinal, de 9.30 h a 13.30 h, a l’auditori del Rubí+D. La inscripció, totalment gratuïta, es pot formalitzar a través del web del Servei d’Impuls a l’Ocupació.

Millorar les oportunitats d’inserció laboral
Durant aquest 2015, el SIO organitza altres activitats adreçades a persones que volen millorar la seves oportunitats d’accedir a un lloc de treball. Aquestes propostes formatives, provinents del Catàleg de serveis de la Diputació de Barcelona, se centren en temàtiques útils per a la recerca de feina, com ara les noves tecnologies o la imatge personal.

A banda del taller Si la crisi et dóna llimones fes llimonada, tindran lloc les accions Una imatge val més que mil paraules (10 i 17 d’abril); Tinc més de 45 anys i no tinc feina. Què faig? (4, 6 i 8 de maig); Els primers passos amb l’ordinador i internet (8, 9, 10, 11, 12 i 15 de juny); Crea i gestiona la teva adreça electrònica (19, 20, 21 i 22 d’octubre); i Xarxes socials. Comunica’t i comparteix (9, 10, 11, 12, 13 i 16 de novembre).

Totes les activitats es faran en horari de matí a les instal·lacions del Rubí+D i les inscripcions es poden fer a través del web del Servei d’Impuls a l’Ocupació.