Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un concurs fotogràfic a través d’Instagram permet compartir les fotografies realitzades durant la Setmana de l’Energia A Rubí s’han organitzat diverses activitats el dissabte 27 de juny, de 10 h a 14 h, coincidint amb la Festa Major https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/un-concurs-fotografic-a-traves-d2019instagram-permet-compartir-les-fotografies-realitzades-durant-la-setmana-de-l2019energia/@@images/image/preview

Un concurs fotogràfic a través d’Instagram permet compartir les fotografies realitzades durant la Setmana de l’Energia

A Rubí s’han organitzat diverses activitats el dissabte 27 de juny, de 10 h a 14 h, coincidint amb la Festa Major

Els rubinencs podran elaborar un granissat de llimona tot pedalant, una activitat que també s’ha dut a terme a d’altres municipis.
Els rubinencs podran elaborar un granissat de llimona tot pedalant, una activitat que també s’ha dut a terme a d’altres municipis

Amb motiu de la celebració de la Setmana Europea de l’Energia, l’Institut Català de l’Energia ha convocat un concurs fotogràfic a través de la xarxa social Instagram. L’objectiu d’aquest certamen, batejat amb el nom Comparteix la Setmana de l’Energia, és que els ciutadans mostrin les activitats que s’han organitzat arreu del territori i que, a la vegada, es conscienciïn sobre la importància de l'estalvi i els bons hàbits energètics. A Rubí, les activitats es concentraran el dissabte 27 de juny, entre les 10 h i les 14 h.

El concurs consisteix en la publicació a Instagram de selfies o imatges realitzades durant alguna de les activitats programades per tot el país. Segons les bases del certament, totes les fotografies s'han de publicar amb l'etiqueta #SetmanaEnergia fins el 31 de juliol. L’organització també recomana afegir-hi una etiqueta amb el municipi on s'ha fet la foto.

El premi per a la fotografia guanyadora consisteix en dues nits d'hotel per a dues persones amb esmorzar inclòs a l'Hostal Empúries de l'Escala, establiment amb certificació d'arquitectura sostenible Leed Gold. El concurs compta amb el suport de la Confederació Empresarial d'Hostaleria, Restauració i Apartaments Turístics de Catalunya (CONFECAT).