Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un centenar de persones amb diversitat funcional intel·lectual es donen cita a La Llana per participar al Dia de l’Handbol El pavelló de La Llana ha acollit aquest divendres un torneig organitzat pel Club Handbol Rubí i l’Asociación Demanoenmano amb el suport de l’Ajuntament i la Fundació Telefònica https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/un-centenar-de-persones-amb-diversitat-funcional-intel-lectual-es-donen-cita-a-la-llana-per-participar-al-dia-de-l2019handbol/@@images/image/preview

Un centenar de persones amb diversitat funcional intel·lectual es donen cita a La Llana per participar al Dia de l’Handbol

El pavelló de La Llana ha acollit aquest divendres un torneig organitzat pel Club Handbol Rubí i l’Asociación Demanoenmano amb el suport de l’Ajuntament i la Fundació Telefònica

Els partits s'han disputat a La Llana / Foto: Localpres.
Els partits s'han disputat a La Llana / Foto: Localpres

Al voltant d’un centenar de joves amb diversitat funcional intel·lectual han participat aquest divendres al Dia de l’Handbol, un torneig organitzat pel Club Handbol Rubí i l’Asociación Demanoenmano amb el suport de l’Ajuntament de Rubí i la Fundació Telefònica. La jornada tenia per objectiu donar a conèixer els beneficis de la pràctica esportiva entre les persones amb discapacitat psíquica o malaltia mental.

Durant el matí, equips provinents de Rubí, Sant Vicenç dels Horts, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat i Cerdanyola s’han enfrontat en diversos partits, a banda de participar en activitats lúdiques. La cita ha comptat amb la participació de 25 voluntaris que han fet possible els diferents enfrontaments i les activitats paral·leles.

L’associació Demanoenmano és una entitat privada sense ànim de lucre que treballa per acostar les persones en situació de vulnerabilitat a l’esport i l’oci.

Esport integrador a Rubí
El Club Handbol Rubí va incorporar la temporada passada una secció per a persones amb diversitat funcional intel·lectual que compta amb prop d’una desena de jugadors i que enguany ja competeix en una lliga amb altres equips special.

A la ciutat, però, hi ha altres entitats que s’ocupen d’acostar el món de l’esport a les persones amb discapacitats intel·lectuals. El Club Esportiu Horitzó treballa des de fa anys la integració dels esportistes amb diversitat funcional a través de la pràctica de diferents disciplines, com ara el bàsquet, la boccia o la natació. D’altra banda, el Club Escola de Futbol Can Mir ha posat en marxa recentment un equip per a infants amb diversitat funcional.

Imatges relacionades

Els partits s'han disputat a la Llana
Els partits s'han disputat a la Llana
Un centenar de nois i noies han participat a la cita
Un centenar de nois i noies han participat a la cita