Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Últims dies per a formalitzar la inscripció a la segona edició del Rubindústria La jornada especialitzada en el sector industrial tindrà lloc el 30 de novembre al Fòrum de la Masia de Can Serra i es dedicarà a la indústria 4.0 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Últims dies per a formalitzar la inscripció a la segona edició del Rubindústria

La jornada especialitzada en el sector industrial tindrà lloc el 30 de novembre al Fòrum de la Masia de Can Serra i es dedicarà a la indústria 4.0

El Rubindústria tindrà lloc a la Masia de Can Serra.
El Rubindústria tindrà lloc a la Masia de Can Serra

La indústria 4.0 tornarà a ser l’eix central del Rubindústria, la jornada especialitzada en el sector industrial que aquest any tindrà lloc el 30 de novembre al Fòrum de la Masia de Can Serra. Fins el mateix dia de la jornada, les persones interessades poden formalitzar la inscripció gratuïta a través d’aquest enllaç.

Rafael Güeto, regidor de l’àrea de Desenvolupament Econòmi Local,  creu que  “el sector industrial de la petita i mitjana empresa sovint no té les eines per estar al dia de les darreres innovacions tecnològiques. No tenen aquestes estructures i per això l’Ajuntament de Rubí, a través de l’Oficina de Serveis a l’Empresa, facilita espais de coneixement com el Rubindústria que, a llarg termini, ajuden a millorar la competitivitat empresarial”.

La primera conferència de la jornada tindrà lloc a les 9.40 h sota el títol Impacte de la digitalització en la indústria i la societat a càrrec de Roger Font, director de Consultoria Tecnològica d’Eurecat i Lluís Surroca, responsable de Consultoria Digital d’Eurecat. A partir de les 10.10 h s’exposaran diversos casos d’èxit en tecnologies d’analítica de dades i sistemes intel·ligents com el sistema predictiu Preview seguits d’exemples en automatització i robòtica com els casos de Maic o Geomeove. Amb Laura Arribas, responsable d’Explotació i Polítiques d’Innovació d’Eurecat, s’analitzaran els principals reptes de la digitalització: optimització de processos, entesa de les necessitats del consumidor i millora de l’experiència del client, nous perfils professionals i captació i retenció del talent, noves eines de suport a la indústria i valorització de la informació.

La jornada es clourà amb una reflexió sobre com les tecnologies ens ajuden a assolir reptes i la cocreació d’iniciatives. “Les organitzacions responen molt bé a jornades on es comparteixen les experiències d’altres empreses, això és molt més eficient i eficaç que no pas si la informació arriba directament de l’administració o del món acadèmic”, conclou Güeto.

El Rubindústria compta amb el suport del CIT i la Diputació de Barcelona.