Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Última setmana per optar als ajuts a les millors iniciatives comercials Els establiments de nova creació poden entregar les sol·licituds fins el 23 de setembre a la FUER https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Última setmana per optar als ajuts a les millors iniciatives comercials

Els establiments de nova creació poden entregar les sol·licituds fins el 23 de setembre a la FUER

L’alcaldessa i el regidor de comerç entregant el xec de 5.000 euros al xef del  restaurant Cal Canalla, un dels establiments reconeguts l’any passat (foto: Localpres).
L’alcaldessa i el regidor de comerç entregant el xec de 5.000 euros al xef del restaurant Cal Canalla, un dels establiments reconeguts l’any passat (foto: Localpres)

L’Ajuntament de Rubí manté oberta fins el proper divendres  la convocatòria dels ajuts a les millors iniciatives comercials, que reconeixeran amb 5.000 euros cadascun dels dos millors projectes implantats aquest 2016.

Les sol·licituds per optar-hi es poden presentar fins al 23 de setembre a la Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER) de la Masia de Can Serra  i a les Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC). Les persones emprenedores que ho vulguin poden sol·licitar assessorament al Servei de Creació d’Empreses o resoldre dubtes sobre la convocatòria al Servei de Comerç. L’objectiu dels ajuts és afavorir l’obertura de nous establiments, de manera especial en locals buits, amb activitats atractives que aportin valor afegit a l’oferta comercial actual i que serveixin per dinamitzar les diferents zones comercials de la ciutat.

Els guanyadors seran triats per un jurat expert d’acord que valorarà, entre d’altres, l’originalitat de les propostes comercials i la seva contribució a la dinamització comercial de l’entorn.

La convocatòria dels ajuts, amb tots els requisits necessaris per poder-hi optar, es pot consultar a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí. També s’hi pot accedir a través del web de Rubí Comerç i de l’apartat de Comerç del web municipal.

L’any passat, els comerços que van obtenir aquests ajuts van ser Juanaipunt i Cal Canalla.