Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tot a punt per la preinscripció escolar del curs 2024-2025 Les famílies poden consultar al web municipal la Guia de l’Educació de Rubí, que recull tota la informació sobre les escoles i instituts de la ciutat, i les dates de les jornades de portes obertes de tots els centres educatius https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Tot a punt per la preinscripció escolar del curs 2024-2025

Les famílies poden consultar al web municipal la Guia de l’Educació de Rubí, que recull tota la informació sobre les escoles i instituts de la ciutat, i les dates de les jornades de portes obertes de tots els centres educatius

Les famílies que hagin de formalitzat la preinscripció escolar dels seus fills o filles trobaran tota la informació al web municipal (foto: Ajuntament de Rubí – César Font).
Les famílies que hagin de formalitzat la preinscripció escolar dels seus fills o filles trobaran tota la informació al web municipal (foto: Ajuntament de Rubí – César Font)

Els nens i nenes que aquest 2024 fan 3 anys es poden matricular en un centre educatiu sufragat amb fons públics. Les famílies que hagin de formalitzar la preinscripció escolar dels seus fills o filles trobaran tota la informació sobre les diferents escoles i instituts de la ciutat a través de la Guia de l’educació 2024-2025, que el consistori edita anualment coincidint amb la programació de les jornades de portes obertes. Per facilitar l’accés de tota la informació de les jornades dels diferents centres, el consistori recull les opcions que ofereixen escoles i instituts a l’apartat Portes Obertes 2024 – 2025 del web municipal.

Les famílies també poden assistir a la xerrada Tot el que s’ha de saber per inscriure un infant de 3 anys que tindrà lloc el dimecres 6 de març (18 h) a l’auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler (c. Aribau, 5) a càrrec de personal tècnic del Servei d’Educació de l’Ajuntament i dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Vallès Occidental. Pel bon funcionament de la sessió, la xerrada es farà sense la presència  d’infants. Les famílies que ho necessitin, tenen a la seva disposició un servei de canguratge gratuït al l’Espai Familiar Creixença que cal demanar a través del correu electrònic de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) abans del 4 de març.

La preinscripció és única per a tots els centres públics i privats concertats d’infantil, primària i secundària, de 3 a 16 anys. El procediment es durà a terme en línia: la sol·licitud de preinscripció s’haurà de presentar en format telemàtic al centre educatiu escollit com a primera opció, acompanyada de la documentació corresponent

Calendari

El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya ja ha publicat les dates de preinscripció pel curs vinent que seran:

Presentació de sol·licituds:

  • Educació infantil (3-6 anys) i educació primària: del 6 al 20 de març
  • Educació secundària obligatòria: del 8 al 20 de març

Matrícula:

Educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria: del 18 al 26 de juny

Objectius de Desenvolupament sostenible