Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tornen els tallers d’Aprendre a Aprendre del Pla Educatiu d’Entorn adreçats a l’alumnat de secundària Les inscripcions gratuïtes es poden formalitzar en línia fins al 13 d’octubre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Tornen els tallers d’Aprendre a Aprendre del Pla Educatiu d’Entorn adreçats a l’alumnat de secundària

Les inscripcions gratuïtes es poden formalitzar en línia fins al 13 d’octubre

Tornen els tallers d’Aprendre a Aprendre del Pla Educatiu d’Entorn adreçats a l’alumnat de secundària.

Rubí torna a posar en marxa el programa de tallers educatius Aprendre a aprendre, adreçat a l’alumnat de secundària que vulgui millorar les seves competències d'aprenentatge. Es tracta de tallers gratuïts que ofereixen acompanyament per a l’estudi i l’organització dels i les alumnes. Les sessions, que tenen lloc dues tardes la setmana al llarg del curs, combinen el treball cooperatiu i l’individual: s’hi ofereixen experiències d’aprenentatge a partir d’activitats dinàmiques, participatives, variades i properes al context del grup, com ara estratègies d’aprenentatge, habilitats socials, aprenentatge cooperatiu, tècniques d’estudi, hàbits i organització.  D’aquesta manera, els tallers promouen actituds positives d’aprenentatge i reforcen les competències bàsiques dels i les estudiants per afavorir l’autonomia i la participació, en un entorn de confiança i de respecte.

Els tallers es duen a terme presencialment als instituts L’Estatut i Torrent dels Alous, i hi poden participar alumnes de tots els centres de secundària de Rubí, de 1r a 4t d’ESO, fins a un total de 80 places, les quals s’assignaran segons les vacants per a cada grup i institut. El taller es realitza dues tardes a la setmana i té una durada de 1’5 hores cada tarda:

Institut L’Estatut: Inici el 16 d’octubre

  • Grup 1: dilluns i dimecres, de 16 a 17.30 h
  • Grup 2: dilluns i dimecres, de 17.30 a 19 h

Institut Torrent dels Alous: Inici el 17 d’octubre

  • Grup 3: dimarts i dijous, de 16 a 17.30 h
  • Grup 4: dimarts i dijous, de 17.30 a 19 h

Les inscripcions gratuïtes es poden formalitzar fins al 13 d’octubre a través d’aquest enllaç. Per a més informació, us podeu dirigir per correu electrònic a info@lextra.cat

Els tallers són una iniciativa del Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament de Rubí i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Pla Educatiu d’Entorn

El Pla Educatiu d’Entorn (PEE) és una proposta educativa innovadora que, davant els canvis constants que s’estan produint a la nostra societat, busca donar resposta a les múltiples necessitats que es presenten a partir del treball conjunt de les diferents administracions i dels centres educatius de la ciutat.

El PEE pretén portar l’educació més enllà de l’escola i, a la vegada, implicar altres agents educatius en el mateix treball escolar. És un instrument per donar una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives, coordinant i dinamitzant l’acció educativa en els diferents àmbits de la vida dels infants i joves.

Objectius de Desenvolupament sostenible